Papendrecht 2
Rood-Wit 5
02-10-2016
0-1

Het elftal van Papendrecht bestond uit oudere spelers die achterin alles goed op slot houden Rood-Wit had hier veel moeite mee om een vuist te maken tegen een stugge ploeg die bijna in de aanval geen kans gehad hebben, moet wel zeggen dat de scheidsrechter geen thuis fluiter was en meer voor de RW zijde koos dan voor Papendrecht na wat kleine kansjes gehad te hebben in de eerste helft was de ruststand nog 0-0 wat zeker voor beide ploegen terecht was na rust een wissel gedaan zodat Michael door kon schuiven naar het midden veld dit gaf wat meer druk in de aanval maar nog steeds geen goede afwerking en het scoren lukte maar niet tot in de 80e min een mooie aanval en de bal komt op links bij Wesley Kers en die scoort mooi in de linker korte hoek dit was een grote ontlading bij alle spelers maar zeker bij de leider toch nog op het eind was het even diep ademhalen want na een twijfel buitenspel positie scoorde Papendrecht maar onze goede grensrechter Peter Boomen vlagde hier voor en de scheidsrechter nam dit gelukkig over hierna konden wel lekker uit voetballen want Papendrecht gaf zich over en hebben we de 3e overwinning gehaald in dit seizoen en nog ongeslagen boven aan in de standenlijst jongens proficiat op naar de volgende wedstrijd tegen Wernhout wat ook altijd moeilijk is.

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307