Stage plaatsen

Rood-Wit W biedt diverse mogelijkheden aan tot het volgen van stages.

Maatschappelijke stages
Scholieren in het middelbaar onderwijs dienen een maatschappelijke stage lopen. Tijdens deze stage doen zij vrijwilligerswerk. Zo kunnen jongeren tijdens hun schooltijd een bijdrage leveren aan de samenleving. Belangrijke kanttekening hierin is dat de scholier lid moet zijn van Rood-Wit W.

De coördinatie van maatschappelijke stages bij Rood-Wit W verloopt via de jeugdcommissie. Voor aanvraag maatschappelijke stage vul het onderstaande stageformulier in.

Stages beroepsonderwijs
Vanaf 13 oktober 2014 is onze club door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (afgekort: SBB en voorheen bekend als Calibris), kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport, in het register als erkend leerbedrijf opgenomen. Een erkend leerbedrijf staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding en wordt vermeld in het openbare bedrijvenregister van SBB. De erkenning van leerbedrijven ten behoeve van het verzorgen van beroepspraktijkvorming is geregeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs en in de Wet op het Voortgezet Onderwijs.De erkenning voor Sport & Bewegen is per 13 oktober 2014 aan onze club verleend voor de kwalificatie:
- Sport- en bewegingsleider (MBO niveau 3).

Een erkend leerbedrijf richt het praktijkonderwijs in voor de hierboven genoemde opleidingen. Dit gebeurt uiteraard in samenspraak met de onderwijsinstelling en het kenniscentrum SBB, dat ons hierbij ondersteunt. Een erkend leerbedrijf biedt een leerling voldoende leermogelijkheden in de praktijk. Centraal dat de leerling de leerresultaten kan behalen die in het kader van de opleiding gewenst zijn. Een goed leerklimaat scheppen, dat is de uitdaging. Een goed leerbedrijf verdiept zich in de leerling en diens leerdoelen, zorgt voor een prettige werksfeer en goede faciliteiten en borgt de kwaliteit van begeleiding en beoordeling middels standaarden en procedures.

Contactpersoon binnen onze club is Corné Bulkmans (Algemeen Jeugdcoördinator). Voor aanvraag maatschappelijke stage vul het onderstaande stageformulier in. 
 
Stageformulier
Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in een stage bij Rood-Wit W.
*
*
*
*
*
*
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven