Moerse Boys JO9-1
Rood-Wit W JO9-3
16-03-2024
12 - 4

In alle vroegte uit tegen Moerse Boys. Weer tegen een JO9-1 team, waar we het vaker lastig tegen hebben. De coach keek echter naar de warming-up van de tegenstander en zei vol vertrouwen tegen assistent coach Juno; Hier gaan we overheen lopen, let maar op.

Als ik zo begin met schrijven, dan weten jullie het inmiddels al; Het ging niet goed.

Binnen 1 minuut stonden we al 1-0 achter. Bij de 1e korte pauze stonden we 3-1 achter, met onze goal gemaakt vanuit een corner die, slim opgesteld, binnengeschoten werd door Tygo.

Met nog een goal van Hayden (alweer z’n 23e (!) goal!), gingen we de rust in met een 3-2 achterstand. Op zich een stand die nog in te halen is, dus op dat moment leek hier nog wel wat te halen. Maar met het missen van 2 goede verdedigers, Marijn en Rami, leek het alsnog een zware opgave.

Na de limonade kregen we helaas binnen 3 minuten 3 goals tegen en keken we tegen een 6-2 achterstand aan.

Daarna blijft het een tijdje gelijk opgaan, maar loopt Moerse Boys wel uit.

Maar daar is dan Bradey; zich langs een man of 4 van Moerse Boys worstelend, prikt hij zijn 1e goal binnen en de 3e goal van Rood- Wit deze dag! 8-3! Zou het nog kunnen dan ? Ja zeker, denkt Tygo, die op een lange bal van achter uit als een speer achter de bal aan rent, en beheerst de bal in de linkerhoek plaatst. Binnen 1 minuut staat het 8-4!

Spannend he!

Spoiler: Hoe graag ik ook de goals naar het gelijkspel of winst zou willen benoemen; dit was vandaag alles wat in het vat zat.

De vermoeidheid van het seizoen lijkt een aantal kids parte te spelen. Terwijl andere kids, bv Tygo, juist lijken te groeien naar mate het seizoen vordert.

Alles te samen genomen; Er werd vandaag met plezier gevoetbald. Er werd naar elkaar overgespeeld. Jullie speelden als 1 team.

Dat is wat telt. Niet de uitslag.

Ga zo door!

De coach

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307