VVR JO9-2
Rood-Wit W JO9-3
02-03-2024
5 - 4

Vandaag tegen VVR. Nadat we eerder dit seizoen van de meiden van VVR hadden gewonnen, mochten we nu aantreden tegen de heren. We startten in een heerlijk zonnetje en je zag bij de warming up al we er in zin in hadden. Op een ogenschijnlijk kleiner veld dan gebruikelijk (navraag leerde dat het veld toch de juiste afmetingen had) en met 7 i.p.v. 6 spelers, oogde het veld wat voller dan normaal en was er minder ruimte voor ons om te voetballen. Toch opende Xavi in de 7e minuut, d.m.v. een geplaatst schot in de linkerhoek, het scorebord. VVR kon door een ongelukkig eigen doelpunt helaas snel de aansluiting vinden en een minuut later zelfs de leiding nemen.

Soms is het niet fijn als we ons niet aan de afspraak houden om op onze positie te blijven voetballen, maar in dit geval waren we er wat blij mee, want Kyra maakte in een tijdsbestek van 2 minuten de gelijkmaker en zorgde er tevens voor dat Rood-Wit weer de leiding had.

Na de rust kwam VVR echter weer snel op gelijke hoogte.

Bij een situatie waarbij we in de meerderheid waren voor de goal van de tegenstander, dook daar ineens Rami op. Gefocust op het maken van een goal, pakte hij de bal van Marijn af en wilde met rechts de bal binnentikken. De bal werd echter volledig gemist, maar gelukkig werd de bal onbedoeld met zijn linkervoet alsnog het doel ingewerkt! (of was het gewoon een geweldige schijnbeweging?).

Anyway; een goal is een goal en we stonden weer voor. Met nog een kleine 20 minuten te gaan merkten we dat de druk van VVR toenam. Bij het in het veld spelen van de bal door Abulhadi, stonden de spelertjes van VVR goed opgesteld om de bal tijdig te onderscheppen. Dit leidde in de laatste minuten van de wedstrijd tot een voorsprong voor VVR.

Met nog een mooi schot van Ryan op de paal hadden we nog een (verdiend!) gelijkspel kunnen binnenhalen, maar helaas hebben we nipt verloren.
Geeft niets; de dingen die beter kunnen, gaan we gewoon lekker op trainen.

Ga zo door!

De coach

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307