Achtmaal 4
05-03-2017
4-2

Scheidsrechter:   Verstijlen, M.
Achtmaal is een stugge ploeg om tegen te spelen maar wel een elftal waar je lekker een pittig partijtje tegen speelt zo ook deze wedstrijd we scoorde weer vroeg in de wedstrijd en al in de 3e min een mooi schot uit de draai door Swen die de 1-0 scoorde maar zoals gezegd maakte Achtmaal ons toch moeilijk en scoorde in de 10e min de 1-1 de wedstrijd ging lekker op en neer en RW scoorde nog de 2-1 wat iedereen vond dat dit buitenspel was maar de scheidrechter zag dit anders maar door het aandringen van een eerlijke aanvoerder R.v.Peer kon die dit toch overtuigen zodat het doelpunt afgekeurd werd (eerlijkheid duurd het langst) net voor rust kon RW toch de 2-1 scoren door een mooie steek pas van R.v.Peer op Joey Lambregts en die scoorde fraai dit was ook de ruststand na rust kon Achtmaal goed de druk op het doel van RW houden maar in de 75e min maakte Wesley Kerst met een schitterend schot de 3-1 maar nog geen 5 min later maakt de tegenstander toch de 3-2 dat was even slikken maar RW bleef de druk op het doel houden van Achtmaal en zo kon Jeffrey (eindelijk) in de 89e min de 4-2 scoren dit was wel een terechte en verdiende uitslag proficiat namens de leider en op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Beekvooruit waar we nog een appeltje mee te schillen hebben

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307