Rood-Wit Mini League

De jeugdafdeling van Rood-Wit gaat in het nieuwe seizoen van start met een Mini League (4 tegen 4). Deze Mini League staat open voor spelertjes (jongens en meisjes) welke zijn geboren in 2013 of 2014 (JO6 en JO7) en JO8 spelertjes welke nieuw beginnen.

 

Trainingen:
De kinderen trainen iedere woensdag van 14.00 tot 15.10. Onder leiding van het trainerskader van de Rood-Wit Academy leren de kinderen op een leuke manier de kleine kneepjes van het “voetbalvak”. Nog geen zware, conditionele trainingen. Maar leuke, gerichte oefeningen, meestal eindigend met een partijtje. We laten de kinderen zoveel mogelijk met de bal aan het werk. Ze leren daardoor sneller controle over de bal te krijgen en dat geeft ze zelfvertrouwen. Daardoor krijgen ze plezier in het voetballen. En de kans dat deze kinderen op latere leeftijd doorgaan met voetballen wordt groter. Sportief bezig zijn en daar plezier in hebben, werkt ook door op andere gebieden. Het is goed voor de sociale en emotionele ontwikkeling van een kind en dat merk je.

 

Wedstrijden:
De wedstrijden worden elke zaterdagochtend op het eigen sportpark “De Gagelrijzen” gespeeld waardoor er geen reistijden en reisafstanden zijn. Hiervoor worden speciale kleine 4 tegen 4 veldjes met doeltjes uitgezet. Er wordt iedere zaterdag verzameld om 10.00 uur en er wordt dan van 10.30 tot 11.30 uur gespeeld. De kinderen spelen twee keer 20 minuten met een pauze ertussen, tevens is er in elke helft een kleine time-out. U wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn in de kleedkamer. Ieder team heeft op zaterdag een coach/teammanager die de kinderen tijdens de wedstrijd coacht, dit op een sportieve en positieve manier. Verder is er bij elke wedstrijd een spelleider aanwezig. Na de wedstrijd kan er gedoucht worden maar dit is geen verplichting.

Er wordt in het najaar en in het voorjaar een competitie gespeeld, tevens spelen d
e kinderen wekelijks met een andere teamindeling. Er zal daarom op individuele basis een puntentelling bijgehouden worden en aan het einde van de najaar en voorjaar bij de afsluiting in de kantine zullen alle spelers een leuke prijs in ontvangst mogen nemen.

Met deze opzet is instroom tijdens het seizoen geen probleem. Er is dus geen wachtlijst en de nieuwe spelers kunnen direct meedoen aan de wedstrijden.

 

En dan nog dit:

Voor de trainingen is het verplicht om het “Rood-Wit” trainingspakket te dragen, dit voor de éénduidigheid en saamhorigheid. Dit pakket dient door de ouders aangeschaft te worden en blijft eigendom van de speler. De spelers zijn verder verplicht scheenbeschermers te dragen, zowel tijdens de training als bij de wedstrijden. Wilt u slechts met één ouder in de kleedkamer zijn? Het is meestal overvol. De wedstrijdkleding wordt door de vereniging verzorgd en persoonlijk voor het hele seizoen in beheer van de speler/speelster gegeven. Deze dient dan ook wekelijks door ouders/verzorgers gewassen te worden en de week erop weer te worden meegenomen.

 

Interesse ? Schrijf uw kind nu in:

Inschrijving voor de Mini League kan via de website www.rood-wit.nl. Op de website vindt u aan de linkerzijde een button waarop u kunt klikken om uw kind aan te melden.
 

Voor eventuele vragen kunt u ook contact opnemen met Corné Bulkmans via e-mail corne.bulkmans@ziggo.nl of mobiel 06-55292822, Algemeen Jeugdcoördinator.

 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven