23-03-2024
7 - 2

Vandaag speelden we weer thuis, de zon scheen en het leek een heerlijke voetbal ochtend te worden.

Vandaag een verslag van iemand anders dan de coach, maar van een trouwe supporter; de moeder van Ryan.

We waren compleet; dus met 11 kinderen besloot de coach om met 2 teams te spelen. En wat begon dat goed, al na 6 minuten schoot Hayden de eerste erin. En daar bleef het niet bij. Tygo had er duidelijk zin in want binnen 6 minuten schoot hij er ook even 2 in! Hayden kon natuurlijk niet achterblijven, en in de 28e minuut maakte hij er 4-0 van. Heerlijk zo’n voorsprong. Alleen besloot de zon even een pauze te nemen en begon het zacht te hagelen…. En toen, heel hard!! Het spel werd zelfs even stopgezet en de kinderen (en toeschouwers) schuilden onder paraplu’s, jassen, of wat ze maar konden vinden.

Na een paar minuten gaf de spelbegeleider aan dat we weer door konden spelen. Wellicht waren we even ontdaan door het weer, want DSE scoorde snel de 4-1. Maar, wees gerust.

We hadden gelukkig nog Youssef die, via Kyra, scoorde en de stand weer op 5-1 bracht.

En ook onze keeper, Abdulhadi, maakte een paar geweldige reddingen.

Daarna weer een goal van Tygo (een hattrick!) en Youssef maakte het schitterend af door zo’n beetje van de middellijn voor zijn 2e van de wedstrijd te tekenen. DSE deed nog even wat terug en schoot er nog 1 in. Maar toen kwam het fluitsignaal. Na een paar mindere wedstrijden, was dit echt weer ouderwets genieten van het team. Jullie werkten samen, keken naar elkaar en werkten keihard.

Volgende week even geen wedstrijd, want dan is het Pasen. Geniet ervan en zoek maar veel paaseitjes! Zaterdag 6 april spelen we uit bij Zundert JO9-2. Laten we dan net zo knallen als vandaag!

Ga zo door!

De coach

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307