Zundert JO9-2
Rood-Wit W JO9-3
06-04-2024
2 - 9

Vandaag uit tegen Zundert. Het beloofde de 1e echt warme dag van het jaar te gaan worden, dus we hadden er veel zin in. Thuis hadden we, tot tien minuten voor tijd met 5-3 voor gestaan te hebben, uiteindelijk verloren met 5-6. Dus we hadden nog een appeltje te schillen met Zundert.

We begonnen wat later aan de wedstrijd dan gepland, omdat de spelbegeleider zoek was. Of dat nou een afleidingsmanoeuvre van de tegenstander was of niet; Hayden had er maling aan en schoof, d.m.v. zijn gouden linkerbeen, al vroeg in de wedstrijd de bal langs de keeper van de tegenstander.

Met nog een goal van David en 2 goals van Tygo stonden we comfortabel voor bij rust.

Nadat de limonade boven tafel was ( stond blijkbaar nog in de kleedkamer) begonnen we denk ik zo’n 20 minuten later aan de 2e helft dan gepland. Even dachten we dat Zundert het niet meer zag zitten en naar huis was gegaan, zo lang duurde het. Maar met het heerlijke zonnetje en de grote voorsprong vond niemand het eigenlijk heel erg dat het wat langer duurde. Zo niet in de laatste plaats de kids, want die gingen gewoon vrolijk verder met waar ze gebleven waren; SCOREN! Met nóg 2 goals van Hayden (én 3 assists vandaag) en één goal van Xavi, Ryan en Youssef, liepen we uit naar 9 doelpunten. Het was genieten vandaag!

We hebben vandaag verdiend gewonnen. We speelden vaak goed naar elkaar over en daardoor zie je dat er kansen worden gecreëerd. Dit maal een extra compliment voor de verdedigers; Jullie bleven vandaag verrassend goed op jullie positie spelen. Goed gedaan!

Ga zo door!

De coach

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307