Rood-Wit W JO9-3
Zundert JO9-2
11-11-2023
5 - 6

Vandaag zowaar een lekker zonnetje, na een week vol regen en de voetbal ging dus gelukkig door. Nadat we door de leider van de tegenstander waren geïnformeerd dat we zelf op het verkeerde veld stonden, zijn we naar de mini Arena gesprint. Na het fluitsignaal zagen we dat er twee teams stonden die aan elkaar gewaagd waren. Desondanks schoten Ryan en Hayden ons in het eerste kwartier naar een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust werd door Zundert nog de verdiende 2-1 gemaakt. Reden om tijdens de bespreking in de rust elkaar scherp te houden en er voor te zorgen dat we na het 2e fluitsignaal er direct voor zouden gaan om de voorsprong uit te breiden. Zo gezegd, zo gedaan; Ryan schoot er direct één in. Rami stond met z’n handen in z’n zakken, keek er naar.. en zag dat het goed was.

Toen we alvast aan het bedenken waren hoe we het volgende doelpunt zouden gaan vieren (ssssuuuu!!), bleek dat Zundert vond dat de wedstrijd nog niet gespeeld was en deed gelijk wat terug. Vervolgens ging het om en om en scoorde David en Hayden allebei nog een keer.

Een 5-3 voorsprong op het scorebord en met nog maar 10 minuten te gaan, leek het de 3e zege op rij te gaan worden.

We kregen echter een lesje in “het is pas afgelopen als het laatste fluitsignaal heeft geklonken”, want Zundert schoot er als nog 3 in.

De overwinning reeks is voorbij, maar dan beginnen we volgende week gewoon lekker opnieuw.