13-04-2024
3- 4

Vandaag thuis tegen Unitas’30. Het is een mooie zonnige dag en we beginnen met goede moed aan de opwarming!

Vandaag geen verslag van de coach, maar van trouwe supporters; de vader, moeder en grote zus van Hayden.

Helaas beginnen we de wedstrijd niet zoals de afgelopen keer en lopen we in het eerste en tweede kwart tegen een aantal tegengoals aan. Ondanks een paar kansen van Kyra en Bradey die helaas het net niet vinden. Xavi, Tygo en Marijn houden echter verdedigend goed stand zodat er niet meer tegengoals vallen. Er is werk aan de winkel.

Het derde kwart beginnen we goed met een aantal prima reddingen van Abdul en dit resulteert in de 1-3 door Youssef, die goed door gaat op de keeper wanneer die de bal loslaat na het vangen van een afstandsschot.

Hierna voelen we de energie weer toenemen en met een geweldige solo, door twee man uit te spelen, laat Ryan een kanonskogel los op de keeper …. 2-3!

Na een hoop kansen van Ryan en David proberen we door te drukken, helaas door een kleine fout in de verdediging wordt er wel weer gescoord tegen ons…. 2-4.

In het laatste kwart proberen de coaches vanuit beide zijden hun team aan te sporen en aan te moedigen. Dit levert mooie duels en kansen op. Hayden scoort nog de 3-4 en schiet nog eens op de paal waarna Rami kan inschieten voor de 4-4. Dit lukt helaas net niet, waardoor de scheids fluit voor de eindstand van 3-4.

Er worden nog penalty's genomen en Abdul pakt er een aantal waarna dit wordt gevierd als een overwinning!

Trots dat we het weer oppakken.

Ga zo door!

De coach

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307