BSC MO9-1
25-11-2023
9 - 4

Vandaag tegen de meiden van BSC. Al naar het veld toelopend waren de kids verdeeld; “ Dit wordt een makkie”, “Nou, met meiden weet je het nog niet hoor, die kunnen erg goed zijn”, waren de geluiden die ik zo’n beetje hoorde. Dat ze erg goed kunnen zijn weten we natuurlijk, want we hebben immers zelf een meid in ons team.

Toen we onder leiding van Marijn aan de warming-up waren begonnen, zagen we ondertussen maar liefst 11 meiden aan komen lopen. Waarvan 2 waarschijnlijk met de scooter naar Sint Willebrord gekomen waren. Maakt verder niet uit, want we moeten altijd van ons zelf uitgaan. Zo dacht David er ook over, want die maakte vandaag waarschijnlijk de snelste goal van dit seizoen. Binnen 1 minuut stonden we 1-0 voor. Zou het dan toch een makkie worden… ? Uhh.. Nee. Binnen 10 minuten stonden we namelijk alweer 1-2 achter. Tijd om in de eerste pauze even orde op zaken te stellen door wat positiewisselingen door te voeren. Na een frisse herstart kwamen de kansen over en weer. Gelukkig maakte Hayden net voor rust de gelijkmaker en konden we aan de limonade. Het fluitsignaal van de 2e helft was voor Hayden en Ryan het moment om er 3 in te schieten binnen 4 minuten. Met een comfortabele voorstand van 5-2 leek de moed van de tegenstander gebroken te zijn en kwamen ze niet echt meer in het spel. Met alwéér een goal van Kyra en nog 3 goals van Hayden (al z’n 2e 5 klapper!), konden we een mooie eindstand van 9-4 op het bord zetten.

Dan smaakt dat frietje en snackje na de wedstrijd toch altijd even nét wat lekkerder.

Ga zo door!

De Coach

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307