Kledingcode

De vereniging heeft haar eigen logo en clubkleuren, die mede bepalend zijn voor de identiteit van de club. De teamkleding is hierbij één van de grootste uithangborden om de identiteit naar buiten toe uit te dragen. Onderstaand is omschreven welke teamkleding en trainingskleding gedragen dient te worden als lid van onze vereniging (selectiespelers en jeugdspelers). 

Alle teamkleding en trainingskleding van de vereniging is van het merk Nike. Voor de levering van de kleding zijn afspraken gemaakt met het Bruba Sport. Met deze afspraak wenst de vereniging kwalitatief goede kleding tegen voor leden en sponsoren zo laag mogelijke kosten ter beschikking te stellen, alsmede de voorwaarden en bijdrage van Bruba Sport aan de vereniging als geheel zo optimaal mogelijk te maken. De vereniging wil hiermee de belangen van alle betrokken partijen maximaal dienen.

De vereniging tracht, zoveel mogelijk met behulp van sponsoren, alle selectieteams en jeugdteams te voorzien van wedstrijdkleding.  

De trainingskleding dient door de jeugdspeler zelf te worden aangeschaft (dit is een verplichting !) en blijft eigendom van de speler. Dat iedereen met dezelfde kleding traint geeft geen onderscheid onderling en dus meer saamhorigheid. Tevens geeft het een professionele uitstraling en een beeld van eenheid tijdens de trainingen. Deze kleding is verkrijgbaar via de webshop op deze website of rechtstreeks bij Bruba Sport te St. Willebrord.

Heeft u interesse om te sponsoren of wilt u meer weten over kledingsponsoring, dan kunt u mailen naar info@rood-wit.nl.
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven