Kledingcode

De vereniging heeft haar eigen logo en clubkleuren, die mede bepalend zijn voor de identiteit van de club. De wedstrijdkleding is hierbij één van de grootste uithangborden om de identiteit naar buiten toe uit te dragen. Onderstaand is omschreven welke wedstrijd- en trainingskleding gedragen dient te worden als lid van onze vereniging (selectiespelers en jeugdspelers). 

Alle wedstrijd- en trainingskleding van de vereniging is van het merk Nike. Voor de levering van de kleding zijn afspraken gemaakt met het Bruba Sport. Met deze afspraak wenst de vereniging kwalitatief goede kleding tegen voor leden en sponsoren zo laag mogelijke kosten ter beschikking te stellen, alsmede de voorwaarden en bijdrage van Bruba Sport aan de vereniging als geheel zo optimaal mogelijk te maken. De vereniging wil hiermee de belangen van alle betrokken partijen maximaal dienen.

De vereniging tracht, zoveel mogelijk met behulp van sponsoren, alle selectieteams en jeugdteams te voorzien van wedstrijdkleding en tassen.  

De trainingskleding dient door de jeugdspeler zelf te worden aangeschaft (dit is een verplichting !) en blijft daarom eigendom van de speler. Dat iedereen met dezelfde kleding traint geeft geen onderscheid onderling en dus meer saamhorigheid. Tevens geeft het een professionele uitstraling en een beeld van eenheid tijdens de trainingen. Deze kleding is verkrijgbaar via de webshop op deze website of rechtstreeks bij Bruba Sport te St. Willebrord.

Heeft u interesse om te sponsoren of wilt u meer weten over kledingsponsoring, dan kunt u mailen naar sponsoring@rood-wit.nl.
 

Kledingreglement jeugdopleiding

  1. Ieder spelend jeugdlid van Rood-Wit W krijgt de beschikking over een wedstrijdset, bestaande uit een shirt, broek, kousen, trainingspak en tas). Ouders tekenen hiervoor bij uitgifte.
  2. De wedstrijdset blijft te allen tijde eigendom van Rood-Wit W.
  3. Van de jeugdleden wordt verwacht dat zij de wedstrijdset netjes behandelen en verantwoording hiervoor dragen.
  4. De kleding dient uitsluitend tijdens wedstrijden gedragen te worden, niet tijdens trainingen en is niet bedoeld als vrijetijdskleding.
  5. De ouders tekenen een gebruikersovereenkomst voor de ontvangen wedstrijdset.
  6. Beschadiging, vernieling en vermissing van de tenues dienen direct bij de kledingcommissie te worden gemeld.
  7. Wanneer naar het oordeel van de kledingcommissie verwijtbaar gedrag de oorzaak is van het onder punt 6 genoemde, zullen de kosten voor vervanging op de ouders van de jeugdspeler worden verhaalt.
  8. Slijtage door normaal gebruik dient ook direct aan de kledingcommissie doorgegeven te worden. Het betreffende kledingstuk/tas zal worden vervangen.
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven