Gesta 3
Rood-Wit 5
19-02-2017
0-4

Het is altijd moeilijk om tegen een elftal te spelen die op de laatste plaats staat je gaat dan met de gedachte er naar toe die pakken we wel even maar dat zag de eerste helft er niet naar uit we maakte wel al in de 4e min de 0-1 door een mooie doorgezette aanval van Joey Lambregts en die scoorde fraai de 0-1 hier na kon RW geen vuist meer maken en maakte zich zelf moeilijk door allemaal lange passen vanuit achter naar voren en dat was makkelijk uitverdediging voor de tegenstander toch kreeg Jeffry nog de mooiste kans van de wedstrijd door zich met zijn snelheid alleen voor de keeper te zetten maar verzuimde om te scoren hierna kreeg Gesta meer ruimte en scoorde in de 40e min maar onze alerte grensrechter vlagde en de scheidsrechter nam dit over dus het bleef 0-1 dat ook tevens de rust stand was.
Door in de rust wat wissels uitgevoerd te hebben ging het in de tweede helft stukken beter en kregen we steeds meer kansen en werd er in de 50e / 60e en 70e min gescoord door Swen Timmers ook schoot hij nog een keer op de lat en zo werd de eindstand 0-4 wat zeker een verdiende overwinning was voor RW proficiat namens de leider op naar de volgende wedstrijd en hopen met het zelfde resultaat.

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307