Nog geen artikelen in uw mandje

 

Eerst volgende wedstrijd 1e:

Roosendaal 1 - Rood-Wit 1
zaterdag 18 juli 17:00 uur
Velden in onderhoud !!! Thans zijn reeds alle velden in groot onderhoud gegaan. Vanaf heden is het dan ook ten strengste verboden om de velden te betreden !!! Bij (herhaaldelijke) overtreding hiervan zullen gepaste maatregelen worden genomen.
De KNVB heeft de nieuwe indelingen van de competities voor standaard elftallen bekent gemaakt. Rood-Wit 1 zal uit komen in de 2e klasse E en kent veel tegenstanders uit de omgeving Tilburg/Waalwijk. De ploeg van Reinald Boeren zal spelen tegen de volgende tegenstanders: DESK, Dubbeldam,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
De KNVB is volop bezig met de indelingen voor het seizoen 2015/’16. De afdeling competitie heeft een overzicht gemaakt wat wanneer gepubliceerd wordt. Competitie categorie A De indeling van de competitie categorie A wordt uiterlijk 2 juli gepubliceerd via Sportlink Club en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 

Verslag Jeugdkamp 2015

26 juni 2015
Het was weer zover, vrijdag 19 juni en we gingen op kamp. Na alle voorbereidingen konden we dan eindelijk vertrekken.  De kinderen moesten om 18.00 aanwezig  zijn. Iedereen had er zin in en waren al ruim op tijd aanwezig. Om 18.30 vertrokken de eerste kinderen met hun leiders en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Op zaterdag 6 juni gingen we weer karten met onze A, B en C jeugd. De C1 was helaas verhinderd daar zij de bekerfinale in Vlissingen moesten spelen. Dit jaar hadden we in de ochtend de C2 en B junioren en dan s’ middags de A-junioren. De opkomst was erg goed en ze… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Eindelijk was het dan zover. We gingen met 1 bus met onze MP en  F- elftallen naar Dippie Doe, er waren 23 kinderen en 24 ouders. Om 8.45 uur verzamelden we bij de Rabobank en konden we de bus in. Iedereen was op tijd aanwezig zodat we om 9 uur konden vertrekken. De kinderen hadden er… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Per 1 juli zijn de districtskantoren Zuid I en Zuid II verhuisd naar het nieuwe KNVB steunpunt in Eindhoven. In verband met de verhuizing zijn de huidige districtskantoren vanaf maandag 29 juni gesloten.   In de loop van volgende week informeert de KNVB de verenigingen… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
De teamindelingen voor het nieuwe seizoen van de jeugd zijn rond! De teams zijn door het technisch kader samengesteld waarbij uiteraard ook een beroep is gedaan op de informatie van de trainers van afgelopen seizoen, middels de beoordelingen, en de leden van het woensdagmiddagkader. Een… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Langs deze weg kunnen wij mededelen dat wij erin zijn geslaagd om een coördinator voor de woensdagmiddag te vinden, dit in de persoon van Danny Verlaar. Danny zal op de woensdagmiddagen aanwezig zijn en alles rondom het woendagmiddagkader gaan coördineren, zoals het bezettingsrooster,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
13-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Mike van Etten naar PSV

 
12-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

2e elftal blijft in reserve 2e klasse

 
06-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

C1 verliest bekerfinale na strafschoppen

 
06-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Reinald Boeren - Trainer van het Jaar

 
02-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Vacature: Activiteitencommissie Jeugd

 
02-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Vacatures: Jeugdtrainers en -leiders

 
01-06-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

2e elftal onderuit na strafschoppen

 
28-05-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Selectie presentatie 2015-2016