Nog geen artikelen in uw mandje

 

Eerst volgende wedstrijd 1e:

Tholense Boys 1 - Rood-Wit 1
zaterdag 1 augustus 16:30 uur
Velden in onderhoud !!! Thans zijn reeds alle velden, met uitzondering van het C-veld, in grootonderhoud gegaan. Vanaf heden is het dan ook ten strengste verboden om deze velden te betreden !!! Bij (herhaaldelijke) overtreding hiervan zullen gepaste maatregelen worden genomen.
Mini- en F-pupillen dag Op zaterdag 6 juni vind de jaarlijkse Mini- en F-pupillendag plaats. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Dankzij 2 overwinningen op Internos 3 heeft het 2e elftal de finale ronde van de nacompetitie behaald waarin behoudt in de reserve 2e klasse kan worden afgedwongen. In de finale is Roosendaal 3 de tegen tegenstander, welke de bovenliggende partij was in een tweestrijd met Alliance 2. De heen… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Dankzij een prima 2-5 overwinning op SKNWK heeft het C1 elftal afgelopen zaterdag de finale behaald van de KNVB sector 1 beker (B-categorie). De finale zal worden gespeeld op zaterdag 6 juni aanstaande op de velden van GPC Vlissingen. In deze finale is Terneuzense Boys de tegenstander. De… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
VV Oosterhout is op vrijdag 5 juni gastheer van de uitreiking van de BN DeStem VoetbalAwards, de prijzen die na afloop van het amateurseizoen worden uitgereikt. Alle genomineerden voor dit West-Brabantse voetbalfeest zijn reeds bekendgemaakt. Ons 1e elftal en trainer Reinald Boeren zijn … !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
In totaal zijn er van 11 balonnen de kaartjes teruggekomen. D 3 verste vallen in de prijzen en dat zijn: - 1e plaats:  Dany Heeren, vindplaats Neuvrees Duitsland afstand 336km - 2e plaats: Finette Buiks, vindplaats Haren Duitsland afstand 276km - 3e plaats: Esmay Vuijk, vindplaats… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Dankzij een ruime 4-0 overwinning in haar laatste thuiswedstrijd tegen Terneuzen heeft het 1e elftal afgelopen zondag, compleet verdiend, beslag weten te leggen op het kampioenschap in de 3e klasse A. Na afloop was de ontlading bij zowel speler, begeleiding en supporters enorm groot en werd dit… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Pupil van de Week bij de wedstrijd Rood-Wit W - Terneuzen is Tom Valentijn Tom is de zoon van Jack Valentijn en Jeanine Broeren. Hij heeft geen broertjes of zusjes. Voor Tom zijn voetbal, tennis en Playstation zijn hobby. Tom speelt in de E1 en zijn favoriete positie is… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
In een spannende wedstrijd tegen de toen koploper Tholense Boys heeft het A1 elftal afgelopen zaterdag het kampioenschap binnengehaald in de 2e klasse. In een rechtstreek duel met de mede kampioenskandidaat sleepte Rood-Wit, zij het moeizaam, de benodigde 3 punten binnen waardoor… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Langs deze weg willen wij kenbaar maken dat de vereniging geen alcohol schenkt onder de 18 jaar. We brengen dit nogmaals onder de aandacht. De gemeente gaat de komende periode verscherpt toezicht houden hierop.  

Deze controles gelden eveneens voor het rookverbod !!! !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
28-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

C-spelers gezocht !!!

 
26-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Rood-Wit C1 kampioen !!!

 
19-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Rood-Wit D2 kampioen !!!

 
16-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Rood-Wit wint Gemeentelijk Penaltybokaal

 
16-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Diƫgo Jaspers, Tom Valentijn en Nicky van Vugt winnen Gemeentelijk Penaltybokaal

 
13-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Vacatures: Jeugdtrainers en -leiders

 
08-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

ALL IN 2 jaar langer stersponsor jeugd

 
07-04-2015 !lbl#NIEUWS_READMORE!

Autotaalglas 2 jaar langer hoofdsponsor