Nieuwsoverzicht

Doe mee aan de Total Club Actie !

www.rood-wit.nl
Afgelopen seizoen hebben onze leden, fans en sympathisanten van Total Club bij de Total tankstations weer kunnen sparen voor onze club. Leden, fans en sympathisanten van onze club, hebben € 408,67 bij elkaar gespaard en hiermee zijn we op de 20e plaats van alle deelnemende clubs in Nederland gekomen. Hoe meer mensen meedoen aan deze actie hoe hoger het bedrag wordt !

En er is nog meer goed nieuws! Ook dit seizoen kan er weer gespaard worden via Total Club voor onze club. Dus leden doe mee aan deze unieke actie, en zo de club een handje te helpen. Hoe meer leden meedoen hoe hoger het bedrag wordt ! Dan kunnen wij hopelijk aan het einde van seizoen 2023/2024 weer een mooi bedrag in ontvangst nemen voor onze club.

Lees de onderstaande stappen:
* Haal de gratis TOTAL Clubcard op bij een Total tankstation of in de kantine van ons Rood-Wit Paviljoen. Deze spaarpas moet je minimaal één keer gebruiken, waarna je vervolgens de spaarpas online moet registreren.
* Log in met je gegevens of registreer je TOTAL Clubcard via https://www.voetbal.nl/clubactie.
* Kies 'Rood-Wit W' als favoriete club en dan gaat de teller lopen; elke liter brandstof is een extra spaarpunt voor de club. Na afloop van het voetbalseizoen ontvangt de club het gespaarde bedrag.
* Bovendien behoud je zelf het werkelijk gespaarde saldo en kun je doorgaan met het individueel sparen voor mooie cadeaus en aanbiedingen. Kortom, een win-winsituatie voor jezelf en voor onze vereniging!

Meer informatie over de hele actie is te vinden op https://www.voetbal.nl/clubactie of op https://www.total.nl/total-club.

Alvast bedankt.

Bestuur RKSV Rood-Wit W


 
www.rood-wit.nl
De prijswinnaars van de trekking afgelopen donderdag tijdens de U10 sponsoravond bij 't Pleintje zijn André en Laura Matthijssen.… Meer >
 
www.rood-wit.nl

U10 Ticket shop geopend

21 april 2024
De Ticket shop voor het Rood-Wit International U10 Tournament is geopend, koop alvast uw toegangstickets (en munten) voor het toernooi… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Ons mooie U10 Tournament staat weer voor de deur. Hierbij zou jouw hulp enorm welkom zijn. We zoeken nog vrijwilligers bij… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Decembertip !

09-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01
 

Terug naar boven