Rood-Wit W E2

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
28-04-2014 19:00 Rood-Wit W E2 SC Gastel E2 Beers, Joop van 4-4

Laatste competitieduel

Vandaag een thuiswedstrijd op maandag. Vanwege vakanties kunnen we de komende weken niet beschikken over Christian en Zane, maar op de wedstrijddatum missen we nog 2 spelers. De tegenstander is de bekende gelijkwaardige tegenstander SC Gastel. Dit seizoen is dit het vierde treffen en staat de teller op 1x winst voor beide en 1x gelijkspel. Nadat wij als leider/trainers de sportieve felicitaties van ons kampioenschap v/d leider/scheidsrechter van Gastel hebben ontvangen beginnen we aan de warming up en staan we even later aan de aftrap. We beginnen als zo vaak sterk en zoeken de aanval. Uit een assist van Tim mist Senna net de goal. Even later is het wel raak en staan we op voorsprong door een goal van Senna, met 2 mooie goals van Tom gaat het voorbeeldig en hebben we een riante voorsprong. Maar zoals zo vaak tegen deze ploeg, denken onze jongens dat ze er al zijn en geeft de tegenstander zich niet gewonnen en door hun veerkracht kunnen we ipv een ruimte voorsprong met een 3-3 stand gaan rusten. In de rust hebben we aangeven dat we als ongeslagen het eind van het seizoen willen halen. In de tweede helft een iets sterker Gastel maar wel een voorsprong voor Rood Wit dankzij een goal van Senna. Alleen word deze voorsprong weer verspeelt en staat het weer gelijk. Hierna is Gastel iets gevaarlijker en moeten wij het hebben een paar spaarzame uitvallen. Na een 50 minuten vind scheids Joop het genoeg en fluit voor het eindsignaal en kunnen we met een 4-4 eindstand strafschoppen gaan nemen. Tijdens deze strafschoppen vind een Gastelse (supporter) het nodig om een aanloop van onze speler als overdreven te benoemen en geeft aan dat hij deze uit stand nog wel zou kunnen maken. Ik dacht toen zou de befaamde Giuseppe Signori op sportpark De Gagelrijzen aanwezig zijn, maar dit is helaas niet waar en blijkt dat ook deze man lijdt aan hoogmoedigheid. Met deze wedstrijd komt er een eind aan het seizoen, een seizoen waarin is gebleken dat Gastel de, grootste concurrent was gedurende de 2 reeksen. Werden wij in het najaar nog 3e en hun 2e. Nu zijn we 1e en hun 2e. Een seizoen wat wij als kampioen al gevierd hebben en een om trots op te zijn
Door: Antoine Verlaar , 29-04-2014 00:00

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307