RSV 5
11-12-2016
6-3

Scheidsrechter:   Verstijlen, M.
In het begin even consignatie omdat er geen scheidsrechter aanwezig was dus dan maar zelf fluiten ( als leider) we waren nog niet bekomen van de grote nederlaag tegen Schijf ( ook als leider niet) maar toch geprobeerd om de groep weer de positieve kant op te krijgen dat lukte niet bij iedereen maar ja probeer maar eens een groep van 21 personen te vrede te stellen dat valt niet mee maar ik hoop dat iedereen hier eens goed over gaat nadenken dat dit niet mee valt voor een leider maar nu genoeg gezuurd op naar de wedstrijd ( moest er even uit) Tegen een tegenstander die op de 3e plaatst staat moet je natuurlijk proberen om gelijk druk op de tegenstander te zetten en dat lukte lekker en dit resulteerde in de 10e min na een mooie pas van Mark op Ronald en die scoorde fraai de 1-0 na diverse kansjes gehad te hebben scoorde RSV in de 25e min de 1-1 maar nog geen 5 min later scoorde Peter v.d.Boomen met een schitterend afstand schot de 2-1 en net voor rust scoorde Swen door een fraaie breedte pas van onze nieuwe aanwinst Joey Heeren de 3-1 dit was tevens de rust stand na rust diverse wissels er in gebracht te hebben en nog geen 5 min in de tweede heft scoorde de net in gekomen speler Joey Lambregts de 4-1 dan denk je kat in het bakje maar dat was natuurlijk niet RSV kon lekker door zetten en maakte het RW moeilijk door kort achter elkaar de 4-2 en de 4-3 te scoren en dan wordt de wedstrijd natuurlijk een beetje harder aan beide kanten maar niet getreurd dan hebben we nog onze Jeffry die dan op gang komt en die scoort dan fraai 2 keer door schitterende passen van achter uit de 5-3 en de einduitslag 6-3 jongens een top wedstrijd iedereen een pluimpje op naar de volgende wedstrijd tegen Beek Vooruit en hopen dat we met zijn allen de kopjes de goede kant op zetten en de winterstop in gaan met een overwinning succes voor de volgende wedstrijd namens een tevreden leider.

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307