Wernhout 5
09-10-2016
2-3

Scheidsrechter:   Verstijlen, M.… (+1)
Zoals eerder gemeld Wernhout altijd moeilijk dat was ook in deze wedstrijd zelf denk ik dat de spelers er te makkelijk over dachten die pakken we ook wel maar dat was niet zo want gelijk van af het begin werden we onderdruk gezet door 2 spitsen die onze achterhoede veel werk bezorgde en hier door ook de spelers een beetje uit het spel speelde wat ze gewend waren de laatste wedstrijden en dit resulteerde in de 14e min. de 0-1 na dit doelpunt liep het zeker niet goed in het elftal wat ook wat onnodige overtredingen veroorzaakte waarbij ook de scheidsrechter aan beide kanten niet goed ingreep maar dat kan gebeuren ook hij is maar een mens dit was ook de rust stand gelijk na rust werden we gelijk op ons feite gedrukt met ons verkeerde spel en maakte de goede spits van Wernhout de 02 en 03 ( 50e en 55e min) hierna kwam Jeffrey op gang die na rust er in gekomen was en die pepte iedereen weer op zodat RW weer druk op de ketel konden zetten en zo maakte hij in de 60e min de 1-3 hierna bleven we lekker weer als vanouds spelen door de kopjes er bij te houden en de druk op te ketel te houden zo kreeg Mark op links via een mooie pas ging hij door naar de 16e meter gebied met de bal iets te ver vooruit maar ging toch door waarbij 2 spelers hard tegen elkaar schoten en de scheidsrechter het voordeel aan RW gaf dus een penalty bij deze actie raakte Mark wel geblesseerd en het veld moest verlaten maar als eer aan Mark scoorde Jeffrey de 2-3 helaas was dit de eindstand maar we hebben weer alles gegeven wat we konden doen en wedstrijden als deze kunnen we natuurlijk verwachten op na de volgende wedstrijd en dat is naar medekoploper Moerse Boys wat zeker nog moeilijker is maar we gaan ervoor, jongens namens de leider succes voor de volgende wedstrijd met de kopjes ophoog.