Rood-Wit 5
18-09-2016
1-8

Na een slecht vorig voetbal seizoen kan dit geen betere opkikker zijn voor het begin van een nieuw voetbal seizoen.
Al in de 5 min scoorde Swen de 0-1 en nog geen 3 min later Joey Lambregts de 0-2 hierna zee van kansen maar er werd maar niet gescoord diverse keren stond de paal in de weg of simpel weg werd er niet met de kans omgegaan maar toch in de 30 min maakt Jeffrey door zijn snelheid de 0-3 en nog geen 5 min later maakt Mark de 0-4 door een terug komende bal van de keeper simpel in te tikken ( wat was hij blij) en net op de valreep voor de rust maakt Joey Lambregts een schitterend doelpunt en dit is dan de 0-5 tevens de ruststand na de rust een gouden wissel zo ze het noemen want Diego nog geen min in het veld maakt een schitterend doelpunt binnenkant paal er in de 0-6 en de pret kon niet op nog geen min later een schitterende aanval en Jeffrey scoord zijn 2e doelpunt van deze wedstrijd 0-7 helaas in de 60 min toch een goede aanval van achtmaal wat afgestraft wordt met een tegen doelpunt 1-7 maar dit werd al gauw weer goed gemaakt door Ronald die alleen voor de keeper kwam en de 1-8 scoorde dit was tevens de einduitslag jongens namens de leider bedankt voor deze schitterende wedstrijd dat doet hem weer goed op naar de volgende wedstrijd tegen Gesta 3.