DSE D1
Rood-Wit D1
12-12-2015
1-3

Het lijkt midden in de nacht, op het vroege tijdstip van 8.00u wordt er verzameld voor de laatste veldwedstrijd in 2015. Voor een vriendschappelijke wedstrijd reizen we af naar Sportpark Hoge Neerstraat in Etten Leur voor een wedstrijd tegen de plaatselijke DSE, een vereniging met een spreekmakend vrouwendelftal dat vele malen hoger uitkomt als de mannelijke hoofdmacht op zaterdag en zondag. Met een voltallige selectie en dus 4 wissels wordt er afgetrapt. De eerste dreiging komt van de Rood Witjes met een corner als verdienste. Kort hierna wordt de verdediging van de Ettense formatie weer onder druk gezet als Senna de bal op Justin legt en zijn schot in de rebound door Tom net niet tot een goal kan worden verwerkt. Hierna is DSE gevaarlijk maar een buitenspelsituatie voorkomt verdere problemen voor Jeremy. Even later zorgt Senna met een goede actie knap voor de 1-0. Voor de rust kunnen we nog genieten van Barcelona ehh Rood Wit als Tino, Senna, Justin en Milan met tikkie takkie voetbal binnen 4 balcontacten vanaf eigen helft gevaar stichten in het doelgebied van de thuisploeg. Na rust krijgen de Rood Witjes snel een tegenvaller te verwerken binnen 3 minuten scoort de thuisploeg de gelijkmaker. Maar iets later zorgt Senna op sublieme wijze opnieuw voor de voorsprong, op de achterlijn weet hij met een actie achter het standbeen de Ettense verdediging te verschalken. Justin maakt de 3e Willebrordse treffer en we zijn nog een keer gevaarlijk via Stan en Tim raakt nog een keer de paal, maar meer dan een 1-3 winstpartij zit er niet in. Met deze uitslag kunnen we aan de winterstop beginnen en hopelijk dat de boys in januari starten met de flo waarin ze nu zitten en dat er sterke goede wedstrijden volgen waarin nog wat puntjes bijgeschreven kunnen worden.