Nieuwsoverzicht

Verslag jeugdkamp 2014

08 juli 2014
www.rood-wit.nl
Het is weer zover, vrijdag 20 juni en we gingen op kamp. Na alle voorbereidingen konden we dan eindelijk vertrekken. Dit jaar vertrokken we later dan andere jaren en hoefden de kinderen pas om 18.00 aanwezig te zijn. Iedereen had er zin in en waren al ruim op tijd aanwezig. Om 18.30 vertrokken de eerste kinderen met hun leiders en trainers, kort achter elkaar alle andere groepen ook.

 

Bij aankomst werd er even gespeeld in de speeltuin. De kinderen werden welkom geheten door Marcel die ook de kampregels met hen doorgenomen heeft. Nadat iedereen een plekje had gevonden om te slapen, waren ze in de speeltuin of op het grasveld te vinden. Tegen 21.30 uur begon het een beetje te schemeren en werd iedereen naar binnen geroepen,ze kregen uitleg over de speurtocht die zo zou beginnen. Om 22.30 vertrok de eerste groep en iedere 15 minuten de volgende weer. Ze vonden het allemaal echt stik spannend. De eerste groep kwam terug en de verhalen kwamen los. De ene was bang en de andere vond het geweldig. Robin had zich verstopt en was helemaal gecamoufleerd, toen die tevoorschijn kwam nou dat was wat!!!!!!!! Ze vonden Robin HELEMAAL GEWELDIG maar ook heeeeel eng. Het was al in de kleine uurtjes voordat iedereen op bed lag en slapen ja, dat duurde ook nog wel even. Een kort nachtje dus.

De volgende ochtend, gezellig met zijn allen aan het ontbijt. Daarna nog even wassen [nou ja] en aankleden, iedereen weer fris en fruitig, hmmmm voor de tweede dag. In de eetzaal kregen ze uitleg voor de volgende activiteit. We gingen naar het voetbalveld bij de Posthoorn waar ze een voetbaltraining kregen met kleine doeltjes, pionnen enz. Allemaal goed bezig met halverwege lekker wat te drinken. Dat was wel nodig, ze waren er allemaal aan toe want het was warm weer. Ondertussen was het middag en weer tijd om te eten. Je zou denken alweer eten, ja dus. We hadden gebakken eieren met spek en kruimelei met spek. Nou dat ging er wel in kan ik je vertellen.

Na het eten was het spullen pakken om te gaan zwemmen bij zwembad de Wildert in Zundert. De leiders en trainers gingen soms ook mee het water in en moesten het flink ontgelden. Ook hielden ze de kinderen in de gaten. Tussendoor nog een lekker ijsje en wat te drinken als ze dorstig waren. Om 16.30 gingen ze de bus weer in naar het Ossekopke. Daarna gelijk de speeltuin in of een balletje schoppen op het veld naast de Ossekopke. Pffff waar ze de energie vandaan haalden.18.00 etenstijd ,lekker frietjes eten met een snack, dat ging er weer goed in. Vanavond stond er een heleboel spellen te wachten op de kinderen. De spiraal, sponzen overgooien en er zoveel mogelijk water in laten zitten, zak lopen met big bags waar de hele groep in moest en nog veel meer. Allemaal weer lekker fanatiek bezig zoals altijd. Daarna voor de echte die hards de bingo met hele leuke prijzen. Lekker met een worstje en een kaasje en de chips mocht ook niet ontbreken. Ook waren er kinderen die lekker op bed gingen liggen want het was natuurlijk een lange en actieve dag geweest.

Alweer de laatste dag, de leiders/trainers kregen sommige kinderen niet wakker, de korte nachten begonnen zijn tol te eisen. Na het ontbijt moesten we eerst samen met de kinderen alles weer inpakken, de tassen en slaapzakken werden allemaal weer verzameld. Vandaag stond er een voetbaltoernooi op het programma, dit werd gespeeld op een voetbalveld bij de Posthoorn. Hier zijn ze met de fiets naar toe gegaan. De ploegen werden ingedeeld en een fanatieke strijd barstte los. Niet alleen de kinderen waren fel maar ook de leiders en trainers. Een pauze tussendoor om wat te drinken met een koek Dan weer lekker door met voetballen,nog steeds vol energie!!!!!!!

De lunch was in aantocht, we aten weer broodjes met warme knakworst. Deze werden weer goed ontvangen door iedereen. Nadat iedereen genoeg gegeten had gingen we door met het laatste stuk van het toernooi. Dit bleef spannend tot de laatste wedstrijd gespeeld was. Iedereen kreeg een medaille als aandenken voor dit toernooi. Het was ondertussen weer bijna tijd om naar huis te gaan. De kinderen kregen een snoepzak, een oranje fluitje met ledlicht een hamster en een zonnebril. Marcel heeft op het voetbalveld het weekend afgesloten met de vraag of iedereen het naar z’n zin had gehad waarop iedereen ja kon antwoorden en heeft hij alle vrijwilligers die het kamp mogelijk hebben gemaakt bedankt. Ondertussen was ook Corné Bulkmans bij ons aangekomen. Deze had nog een verrassing in petto voor de activiteitencommissie. We werden bedankt voor onze inzet al die jaren en kregen een hele mooie bos bloemen onder een luid applaus. HIERVOOR ZEGGEN WIJ DANK JULLIE WEL. Hierna was het tijd om weer huiswaarts te gaan.

Daar aangekomen stonden de ouders al vol ongeduld op de kinderen te wachten om ze lekker mee naar huis te nemen. Wij willen ALLE SPONSORS HARTELIJK BEDANKEN voor alles wat wij gekregen hebben. Natuurlijk ook ALLE LEIDERS/TRAINERS EN ANDERE MENSEN die direct of indirect ons geholpen hebben om dit kamp tot een succes te maken.
 
NOGMAALS HARTELIJK DANK
 
Activiteitencommissie jeugd Rood-Wit

Jeugkamp 20 juni 2014


 
www.rood-wit.nl
We hopen van harte dat het goed gaat bij iedereen thuis en bij jullie families, vrienden en naasten! Eigenlijk het enige wat echt telt… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Beste Lotto-spelers, Door de Coranacrisis stoppen wij met ingang van 29 maart met de lotto, dit om dat we door de maatregelen jullie… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Beste Vrienden van Rood-Wit, Tot onze spijt en met veel hartzeer hebben wij als organisatie en “Stichting Vrienden van Rood-Wit”… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Helaas moeten wij mededelen dat JUMBO het besluit heeft genomen, gezien de omstandigheden rondom het corona-virus, om de geplande JUMBO… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-04-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-01-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2013 Meer >
 
03-04-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-01-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven