Nieuwsoverzicht

Verslag jeugdkamp 2013

04 juni 2013
www.rood-wit.nl
Het is weer zover, vrijdag 24 mei gingen we weer op kamp. Na alle voorbereidingen konden we vertrekken. Om 16.30 was iedereen bij Rood-Wit aanwezig en konden alle spullen in de bussen worden geladen. Daarna gingen we met kinderen in groepen verdeeld met de fiets naar het Ossekopke in Rucphen, natuurlijk onder begeleiding van hun trainers en leiders.

Bij aankomst werden de spullen naar de kamers gebracht en konden de kinderen allemaal een slaapplekje zoeken. Daarna werden de kinderen welkom geheten door Aschwin die ook de kampregels met hen heeft doorgenomen. Ondertussen stond er al een hele stapel pannenkoeken op hen te wachten. Maar liefst 18 pakken pannekoeke-mix zijn er door onze pannekoeke-bakkers gebakken.Terwijl we aten was er een “mals”buitje. De kinderen die klaar waren met eten konden zelfs een sneeuwbal maken? Rond de klok van 20:00 uur was het droog. Op naar het bos want daar werd het Stratego-spel gespeeld. Ze waren allemaal lekker fanatiek en iedereen vond het een heel leuk spel. Tegen 21.00 uur was er een kleine pauze om even uit te rusten en wat te drinken, voor extra energie hadden we een chocoladeversnapering. Dit vond iedereen erg lekker. Energiek konden ze dus weer verder met het 2e deel van het spel.
Tegen 22:00 uur was het spel klaar. Na een rustpauze zijn er nog een paar Bingo-rondjes gedraaid. Toen was het bedtijd..alhoewel..tegen 5 uur sliep de laatste en de eerste was weer om 6 uur wakker hebben we uit betrouwbare bron vernomen…

De volgende ochtend, gezellig met zijn allen aan het ontbijt. Daarna nog even wassen [nou ja]
en aankleden, iedereen weer fris en fruitig voor de tweede dag. In de eetzaal kregen ze uitleg voor de volgende activiteit dit was een trainingscircuit. Met deze activiteit waren er ook prijzen te winnen, dat maakte het natuurlijk extra spannend. Want probeer maar eens op de doellat te trappen nou Julian Pajak maar liefst 4x die had een mooie prijs. En wat denkje van Fiets-schieten,jaja Stefan de Bont onze “vrij”williger is door Calvin Smetsers het vaakst geraakt ook hij had een mooi prijsje verdiend . En dan was er ook een dribbelkampioen maar 33 seconden had die er voor nodig om een parcourtje te dribbelen dit was Mario Pennings . En dan was er ook nog een prijs voor Tino Baarda een talent want probeer maar eens 800 punten te scoren op een goal die vol hangt met fietsbanden waar een doelpuntsaldo op staat van 50 tot 250 punten. De ochtend voorbij en dan is het tijd om te eten. Je zou denken alweer maar het bos en buitenlucht maakt echt hongerig. Er was roerei met spek of een broodje met beleg of zoet. Daarna zwemtas pakken en op naar Zwembad De Wildert in Zundert. Hier werd heerlijk gezwommen en gebubbeld, ze kregen nog een ijsje en daarna ja wat vliegt de tijd weer terug.
Daar aangekomen kregen de kinderen frietjes met snack,wat een honger hadden ze van dat zwemmen gekregen! Degene die klaar waren met eten konden daarna nog even lekker spelen, of even relaxen.
Rond 18:00 uur begon het grote bosspel een parcours rondom de Ossekop met diverse activiteiten. Sjoelen,zaklopen,skilopen,doel-schieten, balletje hoog houden spijkerpoepen, en een voetbalquiz. Het was mooi op schema want om 20:30 uur zat iedereen klaar voor de wedstrijd Bayern tegen Dortmund. Toen de wedstrijd was afgelopen waren ze nog niet helemaal moe en is er nog een bingo gedaan.
Een groot aantal kinderen sliep al voor 1 uur uitzonderingen daar gelaten. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat er leiders waren die het s’nachts hebben horen onweren,of was het Aschwin die snurkte?

Alweer de laatste dag, er waren kinderen die wat moeilijk uit bed konden, de korte nachten begonnen toch de tol te eisen. Maar na een goed ontbijt hebben we samen met de kinderen alles weer ingepakt, de tassen en slaapzakken werden allemaal weer verzameld. .
Vandaag stond er een voetbaltoernooi op het programma, dit werd gespeeld op een voetbalveld bij de Posthoorn. Hier zijn ze met de fiets naar toe gegaan. De ploegen werden ingedeeld en een fanatieke strijd barstte los. Niet alleen de kinderen waren fel maar ook de leiders en trainers. Een pauze tussendoor om wat te drinken met een koek of plak cake .
Toen weer lekker door met voetballen, waar ze de energie vandaan halen weten we niet maar ze gingen gewoon door.

De lunch was in aantocht, we aten broodjes met warme knakworst. Deze werden goed ontvangen door iedereen. Nadat iedereen genoeg gegeten had gingen we door met het laatste stuk van het toernooi. Maar nu begon de moeheid er een beetje te komen.Toch bleef het spannend tot de laatste wedstrijd gespeeld was. Na een gelijkstand werd het penalty’s nemen.
Alle spelers kregen een medaille als aandenken mee voor dit toernooi.
Aschwin heeft op het voetbalveld het weekend afgesloten en zei tegen de kinderen dat hij trots was op iedereen dat het voetbalkamp zo geweldig goed verlopen was en gaf iedereen een pluim. Ook heeft hij alle vrijwilligers die het kamp mogelijk hebben gemaakt bedankt.

Het was ondertussen weer bijna tijd om naar huis te gaan. De kinderen kregen nog een mooi goaltje mee een hele mooie hoge hoed en ook nog een snoepzak. Daarna onder begeleiding weer met de fiets op naar het Sportpark van Rood-Wit . En wat zagen ze er mooi uit allemaal met dezelfde oranje-hoeden op.

Daar aangekomen stonden de ouders al vol ongeduld op de kinderen te wachten om ze lekker mee naar huis te nemen.
Wij willen ALLE SPONSORS HARTELIJK BEDANKEN voor alles wat wij gekregen hebben.
Natuurlijk ook ALLE LEIDERS\TRAINERS EN ANDERE MENSEN die direct of indirect ons geholpen hebben om dit kamp tot een succes te maken.

NOGMAALS HARTELIJK DANK

Activiteitencommissie jeugd Rood-Wit

Voetbalkamp jeugd 2013


 
www.rood-wit.nl
Daar er voorlopig nog niet gevoetbald gaat worden en de kantine gesloten blijft heeft het bestuur van Rood-Wit W besloten om de… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Graag wil ik mijzelf even kort aan jullie voorstellen.   Ik ben Pascal Ernest, 44 jaar oud en woonachtig in… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Na onlangs het vertrek van 2e elftal trainer/coach Jack Verlaar naar DEVO heeft het bestuur thans Rick Hoendervangers aangesteld als… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Vanaf het seizoen 2020/’21 gaat het voetbalaanbod van de JO8 t/m JO12 pupillen er iets anders uitzien. In plaats van een… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-04-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-01-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2013 Meer >
 
03-04-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-01-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven