Nieuwsoverzicht

Inschrijven voor KNVB jeugdvoetbaldagen

04 februari 2013
www.rood-wit.nl
Jongens en meisjes, leden en niet-leden geboren van 1 januari 1999 tot en met 31 december 2004 kunnen zich vanaf maandag 14 januari 2013 13.00 uur weer voor de KNVB Voetbaldagen inschrijven!

Programma
Tijdens de KNVB Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie dagen aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto.

Inschrijven
Dit gebeurt ook dit jaar weer digitaal. Op de kaart verschijnen dan de verschillende locaties van het district. Kies dan voor de locatie waar men deel wil nemen. De locaties worden begin januari definitief bekend gemaakt.

Ervaring van voorgaande jaren leert, dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. De KNVB vraagt hiervoor begrip en adviseert om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt en een bevestiging op het opgegeven e-mailadres ontvangen heeft.
Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Relatiecode is verplicht!

Om in te kunnen schrijven is het hebben van een relatiecode (=KNVB lidnummer) verplicht. Zorg dus dat deze voor maandag 14 januari 2013 bekend is. Jongens en meisjes, die lid zijn van een voetbalvereniging, kunnen deze code op hun spelerspas vinden. Degenen die (nog) geen spelerspas hebben, moeten hun relatiecode bij de ledenadministratie van hun vereniging opvragen. Jongens en meisjes die geen lid zijn van een voetbalvereniging, wordt verzocht voorafgaand aan de inschrijving contact op te nemen met Charlotte Trappel, via charlotte.trappel@knvb.nl. Door het opgeven van persoonlijke gegevens kunnen zij dan een relatiecode ontvangen.

Locaties & kosten

Klik hier voor een overzicht met locaties van de KNVB Voetbaldagen 2013.
Het deelnamebedrag voor de editie 2013 bedraagt € 89,50 en wordt in de maand juni door middel van automatisch incasso van de opgegeven rekening (uiteraard alleen bij deelname) afgeschreven.

Meer informatie?
Meer informatie is te verkrijgen bij Charlotte Trappel via charlotte.trappel@knvb.nl of 076-5728339.

 
www.rood-wit.nl
Afgelopen vrijdag was tijdens de Bierproeverij de eerste trekking onder de tot nu toe verkochte loten van het 90 jarig jubileum van… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Pupil van de Week bij de wedstrijd Rood-Wit W 1 – SC Gastel 1 is Damin Rafik. Damin is 10 jaar en is de zoon van Saïd en… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Pupil van de Week bij de wedstrijd Rood-Wit W 1 – SC Gastel 1 is Badr Abarkane. Badr is 10 jaar en is de zoon van Nora Belhaj.… Meer >
 
www.rood-wit.nl

Paas-enveloppenactie

14 maart 2024
Tijdens het Kwalificatietoernooi 2024 op Paaszaterdag 30 maart zullen de dames van de activiteitencommissie jeugd ook aanwezig zijn met… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 






RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01
 

Terug naar boven