Nieuwsoverzicht

Rood-Wit via nacompetitie naar 3e klasse

21 juni 2012
www.rood-wit.nl
Tijdens het schrijven van dit bericht zijn we al weer enkele weken verder dan de gespeelde finale in Wouw tegen METO. Sterker nog de voorbereiding op het nieuwe seizoen is al in volle gang en dat moet ook wel want na deze lange competitie is het nog even genieten van een wel verdiende vakantie en dan moeten we weer snel aan de bak.

Een promotie naar de derde klasse die werd behaald na een schitterende reeks in de nacompetitie en werd bekroond met een eveneens schitterende partij in de finale.

De nacompetitie werd gestart met toch wat vraagtekens gelet op de laatste wedstrijden van de competitie waarin wij ver onder de maat speelden en niet echt de uitstraling hadden om ervoor te willen gaan.

Maar de realiteit was dat Rood-Wit zo moest bijna wel zijn krachten had gespaard gezien de inzet, beleving en passie waarmee de eerste reeks werd gevoetbald, vriend en vijand was het er over eens, wie gaat dit Rood-Wit stoppen? Zeker de uitwedstrijden tegen Biervliet (0-4)en Ria – Westdorpe (0-5 )spreken voor zich en met een doelsaldo van 13 voor en 3 tegen ontbrak er aan het zelfvertrouwen binnen de groep niet veel meer, sterker nog de overtuiging om ook de finale tegen een oude bekende nl. METO te pakken was een feit.

En zo gebeurde dus ook, METO was natuurlijk ook gebrand om een in de slotfase verloren competitie alsnog positief af te sluiten. Alleen Rood-Wit dacht daar iets anders over, in de reguliere competitie was de onderlinge strijd met twee maal een gelijkspel onbeslist gebleven al moest daar soms de hulp van een bepaalt element( lees :grensrechter) aan te pas komen, die in deze fase niet van betekenis kon zijn.

Al vanaf het beginsignaal trok Rood-Wit het initiatief naar zich toe en wist men METO de
duimschroeven aan te zetten onze snelle omschakeling en directe spel waren voor onze
tegenstander moeilijk te bespelen zeker toen na een hoekschop Rood-Wit de leiding nam werd het voor de mannen uit Hoogerheide alleen maar lastiger. Gezien de kansen verhouding had de ploeg van Ad Kas de wedstrijd al voor de thee naar zich toe kunnen trekken .

Dat METO na de rust fel aan zou gaan zetten wisten we natuurlijk wel maar dat vanuit een snelle tegenstoot Rood-Wit al na 4 min. in deze tweede helft op 2-0 kwam was voor METO teveel van het goede. Danny Mathijsen en zijn mannen probeerde nog wel een aansluitingstreffer te forceren maar echt gevaar op een momentje na was er niet en toen het ook nog 3-0 werd ging de kaars uit Hoogerheide geheel uit. Dat het daarna bij 3-0 bleef mag een klein wonder heten want kansen op een grotere uitslag waren er zeker.

Een dik verdiende promotie dat zeker gezien de prestatie en het vertoonde spel van deze
nacompetitie, wacht ons nu de krachtmeting in de derde klasse waarin we uit moeten gaan van handhaving wat ook onze doelstelling is met deze zeer jonge groep. Maar gezien het vertrouwen dat er binnen deze groep en staf is gaan we er alles aan doen om ook dit te bereiken.

Rest mij nog een ieder te bedanken voor het afgelopen seizoen waarin wij zijn gesteund door wie en hoe dan ook want zonder deze steun die we zeker volgend seizoen keihard nodig hebben kunnen ook wij niet. Tevens wil ik jullie bedanken voor de mooie reacties na het behalen van deze promotie en dat er soms een kritische noot te bespeuren valt, ach dat houdt iedereen wakker.

Met vriendelijke groeten,

André Matthijssen

Promotie Rood-Wit 3e klasse


 
www.rood-wit.nl
We hopen van harte dat het goed gaat bij iedereen thuis en bij jullie families, vrienden en naasten! Eigenlijk het enige wat echt telt… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Beste Lotto-spelers, Door de Coranacrisis stoppen wij met ingang van 29 maart met de lotto, dit om dat we door de maatregelen jullie… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Beste Vrienden van Rood-Wit, Tot onze spijt en met veel hartzeer hebben wij als organisatie en “Stichting Vrienden van Rood-Wit”… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Helaas moeten wij mededelen dat JUMBO het besluit heeft genomen, gezien de omstandigheden rondom het corona-virus, om de geplande JUMBO… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-04-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-01-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2013 Meer >
 
03-04-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-01-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven