Nieuwsoverzicht

Verslag jeugdkamp D en E 2012

20 juni 2012
www.rood-wit.nl
Het is weer zover, vrijdag 8 juni en we gingen op kamp. Na alle voorbereidingen konden we dan eindelijk vertrekken. Om 16.30 was iedereen bij Rood-Wit aanwezig en konden alle spullen in de bussen worden geladen. Daarna gingen we met 58 kinderen in groepen verdeeld met de fiets naar het Ossekopke in Rucphen, natuurlijk onder begeleiding van hun trainers en leiders.Bij aankomst werd er gespeeld in de speeltuin. Daarna werden de kinderen welkom geheten door Aschwin die ook de kampregels met hen doorgenomen heeft. De kamers werden ingedeeld en de kinderen konden allemaal een plekje gaan zoeken.

Om 18.45 zijn we met de bus vertrokken naar Zwembad de Wildert in Zundert, daar gingen we zwemmen. Iedereen had het naar zijn zin, de leiders en trainers moesten het zwaar ontgelden. Deze werden besprongen en als klimpaal gebruikt. Tussendoor had iedereen honger en hebben ze nog een frietje of snack gegeten. Tegen 22.00 is iedereen zich gaan omkleden en gingen we terug naar de Ossekop, heerlijk met de bus. De bus van de E-tjes had een toeristische route genomen waardoor de kinderen van de D-tjes buiten moesten wachten bij het jeugdkamp omdat deze niet binnen konden.

Terug aangekomen hadden de kinderen nog geen slaap maar hadden weer honger. Ze
hebben nog kaas en worstjes gegeten. Daarna werd het toch wel tijd om te gaan slapen. De kinderen waren moe maar voldaan.

De volgende ochtend, gezellig met zijn allen aan het ontbijt. Daarna nog even wassen [nou ja] en aankleden, iedereen weer fris en fruitig voor de tweede dag. In de eetzaal kregen ze uitleg voor de volgende activiteit levend stratego. Hierna gingen ze naar een stuk bos wat speciaal voor deze activiteit was afgezet met rood-wit lint. Ze waren allemaal lekker fanatiek en iedereen vond het een heel leuk spel. Halverwege een kleine pauze om even uit te rusten en wat te drinken, voor extra energie hadden we fruit geschild, dit vond iedereen erg lekker. Weer bijgetankt dus konden ze weer verder met het 2e deel van het spel. Ondertussen was het middag en weer tijd om te eten. Je zou denken alweer eten maar de bos en buitenlucht maakt echt hongerig.

Na de lunch was er een voetbalspeurtocht. Deze vonden de kinderen ook wel heel leuk.
Daarna hadden de kinderen nog vrije tijd en zijn toen in de speeltuin gaan spelen of hebben wat gevoetbald. Toen iedereen terug was zijn er nog een aantal rondes bingo gespeeld. Daarna het hoogtepunt van de dag. Met z’n allen hebben we op een beamer de wedstrijd Nederland-Denemarken gekeken. De sfeer zat er goed in. Met z’n allen werd het Nederlands volkslied gezongen. Jammer dat ze verloren hadden. Na de wedstrijd hebben we eerst gegeten. Daarna gingen sommige kinderen nog buiten gespelen en andere de wedstrijd Duitsland-Portugal kijken. Deze avond zijn de meeste kinderen eerder gaan slapen dan vrijdagavond met een paar uitzonderingen na.

Alweer de laatste dag, de leiders/trainers kregen sommige kinderen niet wakker, de korte
nachten begonnen zijn tol te eisen. Na het ontbijt moesten we eerst samen met de kinderen alles weer inpakken, de tassen en slaapzakken werden allemaal weer verzameld.
Vandaag stond er een voetbaltoernooi op het programma, dit werd gespeeld op een
voetbalveld bij de Posthoorn. Hier zijn ze met de fiets naar toe gegaan. De ploegen werden ingedeeld en een fanatieke strijd barstte los. Niet alleen de kinderen waren fel maar ook de leiders en trainers. Een pauze tussendoor om wat te drinken met een koek of plak cake. Dan weer lekker door met voetballen, ik weet niet waar ze de energie vandaan bleven halen maar ze gingen gewoon door.

De lunch was in aantocht, we aten broodjes met warme knakworst. Deze werden goed
ontvangen door iedereen. Nadat iedereen genoeg gegeten had gingen we door met het laatste stuk van het toernooi. Dit bleef spannend tot de laatste wedstrijd gespeeld was. Iedereen kreeg een medaille als aandenken voor dit toernooi.

Het was ondertussen weer bijna tijd om naar huis te gaan. De kinderen kregen nog een
Rabobank bidon, petje, keykoord ook kregen ze nog een snoepzak.
Aschwin heeft op het voetbalveld het weekend afgesloten en zei tegen de kinderen dat hij
trots was op iedereen dat het voetbalkamp zo geweldig goed verlopen was. Ook heeft hij alle vrijwilligers die het kamp mogelijk hebben gemaakt bedankt. Nog even een groepsfoto en toen zijn we vanuit het voetbalveld met de fiets naar Rood-Wit vertrokken.

Daar aangekomen stonden de ouders al vol ongeduld op de kinderen te wachten om ze lekker mee naar huis te nemen. Wij willen ALLE SPONSORS HARTELIJK BEDANKEN voor alles wat wij gekregen hebben. Natuurlijk ook ALLE LEIDERS\TRAINERS EN ANDERE MENSEN die direct of indirect ons geholpen hebben om dit kamp tot een succes te maken.

NOGMAALS HARTELIJK DANK !!!

Activiteitencommissie jeugd Rood-Wit W

Jeugdkamp 2012


 
www.rood-wit.nl

Michel Valentijn overleden

12 december 2019
Na een ziekte periode, hebben wij als vereniging, afgelopen maandag bedroeft kennis genomen van het overlijden van Michel… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Afgelopen vrijdagavond was het zover, het 1e FIFA toernooi in de kantine van ons Rood-Wit Paviljoen. Deze avond stonden zo’n 30… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Naast de reeds achtien BVO's heeft nu ook California SC (USA) haar deelname bevestigd. De negentien BVO's welke thans hun… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Pupil van de Week bij de wedstrijd Rood-Wit W 1 - Den Hoorn 1 is Jayden Lindt. Jayden is de zoon van Ferry en Sandra Lindt. Jayden… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-04-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-01-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2013 Meer >
 
03-04-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-01-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven