Nieuwsoverzicht

Rood-Wit lost met ambitieuze Argentijn en oude bekende keepersprobleem op

17 april 2019
www.rood-wit.nl
Rood-Wit heeft de vacature in het doel opgevuld met de komst van Yannick Millenaar (24). De doelman met Argentijns bloed komt over van het Belgische KSK Weelde. Daarnaast komt oude bekende Geovanni Leander terug na een tijdje bij RBC in de jeugd te hebben gezeten.

Millenaar doorliep de jeugdopleiding van Willem II/RKC en brak door bij derdeklasser TSC. Sinds dit seizoen speelt hij bij Weelde, uitkomend in de Tweede Provinciale (tweede niveau in het provinciale amateurvoetbal, zesde niveau van België). ,,In Nederland leeft het meer, ik miste het hele wereldje eromheen. Ik ben een gevoelsmens, dus ik wilde graag terug.”

Via via kwam hij bij eersteklasser Rood-Wit terecht. ,,Een mooie club spelend op een mooi niveau”, is hij duidelijk. ,,Ik heb bij onder meer mijn oude trainer Ad van Seeters wat informatie gevraagd en alles wat ik hoorde was positief. Ook het gesprek dat ik bij de club had was goed, de ambitieuze plannen van de nieuwe trainer Marco Groeneveld spraken me aan.”

Ambitieus
,,Bij TSC keepte ik in de derde klasse, dus ga ik nu twee klassen hoger spelen, maar gezien mijn verleden bij Willem II en RKC en de ervaring die ik hier in België opdoe, zie ik dat als een mooie uitdaging”, aldus de in Argentinië geboren doelman. Hij verwacht met zijn Zuid-Amerikaanse roots en temperament goed bij de Willebrordse mentaliteit te passen.

André Matthijssen van de technische commissie van Rood-Wit is blij met deze versterking. ,,Het vertrek van onze eerste keeper Andy Steging (naar Halsteren, red.) kwam als donderslag bij heldere hemel, dat hadden we niet zien aankomen. Ik ben heel blij dat een jongen van het kaliber van Yannick zich nu bij Rood-Wit wil bewijzen. Hij maakt een erg gedreven indruk.”

Leander en Coppens
Millenaar is niet de enige keeper die nieuw aansluit bij de rood-witten. Ook Geovanni Leander (19) hoort komend seizoen bij de selectie. Matthijssen over Leander: ,,Geovanni is een talentvolle keeper, die bij ons in de jeugd heeft gezeten, maar toen is overgestapt naar RBC. Daar speelt hij nu in de onder 19. Hij wil nu weer graag terug naar Rood-Wit.” Mitchell Coppens, keeper van de onder 19 van Rood-Wit, maakt ook de overstap naar de selectie.

Bron: BN De Stem (Dennis Kas)


 
www.rood-wit.nl
Pupil van de Week bij de wedstrijd Rood-Wit W 1 - DHC 1 is Daley Linders. Daley is de zoon van Olaf en Angelina Linders. Daley heeft… Meer >
 
www.rood-wit.nl

Rood-Wit Nieuwjaarsloop

31 december 2019
Op zondag 5 januari aanstaande wordt voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie weer de jaarlijkse Rood-Wit Nieuwjaarsloop gehouden. Aanvang… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Witte rook op 't Heike: Marco Groeneveld is ook volgend seizoen de trainer van Rood-Wit. De eersteklasser uit Sint Willebrord… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Door de grote toeloop van nieuwe leden in het najaar heeft de jeugdafdeling twee nieuwe JO8-teams (JO8-2 en JO8-3) kunnen opgeven bij… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-04-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-01-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2013 Meer >
 
03-04-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-01-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven