Nieuwsoverzicht

Mini League in nieuwe seizoen

18 mei 2018
www.rood-wit.nl

De jeugdafdeling van Rood-Wit wilt in het nieuwe seizoen een Mini League (4 tegen 4) organiseren. Deze Mini League staat open voor spelertjes (jongens en meisjes) welke zijn geboren in 2012 of 2013.

 

Uw kind mag eerst drie keer meetrainen om te kijken of hij/zij er wel aan toe is. Sommige kinderen zijn, ondanks dat ze 5 jaar zijn, nog niet toe aan sporten in groepsverband omdat ze emotioneel nog erg jong zijn. Mocht uw kind er nog niet aan toe zijn, dan laten wij u dat weten. Probeer het dan volgend seizoen nog eens. Vaak is het kind wat meer gegroeid en lukt het dan wel.

 

Trainingen:
De kinderen trainen iedere woensdag van 14.00 tot 15.10. Onder leiding van het trainerskader van de Rood-Wit Academy leren de kinderen op een leuke manier de kleine kneepjes van het “voetbalvak”. Nog geen zware, conditionele trainingen. Maar leuke, gerichte oefeningen, meestal eindigend met een partijtje. We laten de kinderen zoveel mogelijk met de bal aan het werk. Ze leren daardoor sneller controle over de bal te krijgen en dat geeft ze zelfvertrouwen. Daardoor krijgen ze plezier in het voetballen. En de kans dat deze kinderen op latere leeftijd doorgaan met voetballen wordt groter. Sportief bezig zijn en daar plezier in hebben, werkt ook door op andere gebieden. Het is goed voor de sociale en emotionele ontwikkeling van een kind en dat merk je.

 

Wedstrijden:
De wedstrijden worden elke week op het eigen sportpark “De Gagelrijzen” gespeeld waardoor er geen reistijden en reisafstanden zijn. Er wordt iedere zaterdag verzameld om 10.00 uur en er wordt dan van 10.30 tot 11.30 uur gespeeld. De kinderen spelen twee keer 20 minuten met een pauze ertussen, tevens is er in elke helft een kleine time-out. U wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn in de kleedkamer. De kinderen spelen het hele jaar bij hetzelfde team. Zo hebben de kinderen vastigheid en leren zij elkaar goed kennen en met elkaar een team te vormen. Ze spelen bijvoorbeeld voor Juventus, Real-Madrid, Manchester City of FC Barcelona in de bijpassende shirts met officieel logo. Ieder team heeft een leider die de kinderen tijdens de wedstrijd coacht, dit op een sportieve en positieve manier. Het wedstrijdschema ontvangt u enkele weken van tevoren. Daarbij heeft ieder team afwisselend limonadedienst. Na de wedstrijd kan er gedoucht worden maar dit is geen verplichting. Aan het einde van het seizoen zal na de laatste wedstrijd voor een leuke gezamenlijke afsluiting worden gezorgd met alles teams van de Mini League.

 

En dan nog dit:

Voor de trainingen is het verplicht om het “Rood-Wit” trainingspakket te dragen, dit voor de éénduidigheid en saamhorigheid. Dit pakket dient door de ouders aangeschaft te worden en blijft eigendom van de speler. De spelers zijn verder verplicht scheenbeschermers te dragen, zowel tijdens de training als bij de wedstrijden. Wilt u slechts met één ouder in de kleedkamer zijn? Het is meestal overvol. De wedstrijdkleding wordt door de vereniging verzorgd en persoonlijk voor het hele seizoen in beheer van de speler gegeven. Deze dient dan ook wekelijks door ouders/ verzorgers gewassen te worden en de week erop weer te worden meegenomen. De veldjes worden door de vereniging uitgezet middels officiële belijning en hoekvlaggen. Verder is er bij elke wedstrijd een spelleider aanwezig.

 

Interesse ? Schrijf uw kind nu in:

Inschrijving voor de Mini Leaque kan via de website www.rood-wit.nl. Op de website vindt u aan de linkerzijde een button waarop u kunt klikken om uw kind aan te melden.
 

Voor eventuele vragen kunt u ook contact opnemen met Corné Bulkmans via e-mail corne.bulkmans@ziggo.nl of mobiel 06-655292822, Algemeen Jeugdcoördinator. 
www.rood-wit.nl
Via een 2-1 overwinning op ’s Heer Arendskerke is Wolfaartsdijk de tegenstander geworden van onze JO17-1 in de bekerfinale. Deze… Meer >
 
www.rood-wit.nl

Meidenavond 2019

14 april 2019
Op vrijdag 5 april was de Meidenavond 2019, welke mede mogelijk gemaakt werd door gulle sponsoren voor de loterij, goodiebags en… Meer >
 
www.rood-wit.nl

Koningsdag 2019

13 april 2019
Op zaterdag 27 april wordt Koningsdag 2019 gevierd, hierbij volgt het programma: - Optocht versierde fietsen verzamelen om 9.45uur… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Vanaf seizoen 2019/’20 gaan er wat zaken veranderen in de voetbalpiramide voor het jeugdvoetbal om ervoor te zorgen dat meer spelers… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-04-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-01-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2013 Meer >
 
03-04-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-01-2013 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aankomende activiteiten :

 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31616538886

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven