Nieuwsoverzicht

Persbericht VriendenLoterij

26 september 2019
www.rood-wit.nl

R.K.S.V. Rood-Wit W uit Sint Willebrord wint 6.251 euro in SBS6-programma Echt Waar?!

 

Kickstarter voor aanleg LED-verlichting langs de voetbalvelden


Amsterdam, 25 september 2019 – R.K.S.V. Rood-Wit W uit Sint Willebrord heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 6.251 euro in de wacht gesleept voor haar club. Na een spannende strijd wist de voetbalclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 6.251 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor LED-verlichting langs de sportvelden.

Johan Bulkmans, penningmeester van R.K.S.V. Rood-Wit W: "Super! Dit bedrag gaan we gebruiken voor het verduurzamen van ons sportpark. Het eerste wat op ons lijstje staat, is het aanleggen van LED-verlichting langs de velden."

Echt Waar?!
In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Echt Waar?! is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma wordt wekelijks op zaterdag om 21.30 uur uitgezonden bij SBS6.

Structurele financiële steun vanuit de VriendenLoterij
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

 


R.K.S.V. Rood-Wit W uit Sint Willebrord wint 6.251 euro in televisieprogramma Echt Waar?!


Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder



 
www.rood-wit.nl
Afgelopen vrijdag was tijdens de Bierproeverij de eerste trekking onder de tot nu toe verkochte loten van het 90 jarig jubileum van… Meer >
 
www.rood-wit.nl

Paas-enveloppenactie

14 maart 2024
Tijdens het Kwalificatietoernooi 2024 op Paaszaterdag 30 maart zullen de dames van de activiteitencommissie jeugd ook aanwezig zijn met… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Onze vereniging heeft zich al een tijd geleden aangemeld voor OnzeClubWinkel en heeft er de vruchten ook al van geplukt. Wij willen het… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Voor Koningsdag 2024, op zaterdag 27 april, zijn we op zoek naar mensen die willen helpen met de activiteiten bij Rood-Wit. Wil je ons… Meer >
 
 
 
 
 
 






RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01
 

Terug naar boven