Nieuwsoverzicht

Mobiel DWF en digitale spelerspassen

24 mei 2017
www.rood-wit.nl
Langs deze weg wil ik je graag laten weten dat het amateurvoetbal volgend seizoen overstapt naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt. Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.

Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk en voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat. En na afloop van de wedstrijd is er meer tijd voor ‘de derde helft’.

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zullen we de komende periode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Op KNVB Assist wordt alle beschikbare informatie gepubliceerd.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. De uitlevering van deze passen stopt op zeer korte termijn. Per 4 maart is het daarom, voor dit lopende seizoen, toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen; dit proces gaat volledig digitaal.

Mocht je vragen hebben over de Wedstrijdzaken-app, kan je contact opnemen met je reguliere contactpersoon bij de KNVB. Hij of zij staat je graag te woord.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur amateurvoetbal
 


 
www.rood-wit.nl
Afgelopen vrijdag was tijdens de Bierproeverij de eerste trekking onder de tot nu toe verkochte loten van het 90 jarig jubileum van… Meer >
 
www.rood-wit.nl

Paas-enveloppenactie

14 maart 2024
Tijdens het Kwalificatietoernooi 2024 op Paaszaterdag 30 maart zullen de dames van de activiteitencommissie jeugd ook aanwezig zijn met… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Onze vereniging heeft zich al een tijd geleden aangemeld voor OnzeClubWinkel en heeft er de vruchten ook al van geplukt. Wij willen het… Meer >
 
www.rood-wit.nl
Voor Koningsdag 2024, op zaterdag 27 april, zijn we op zoek naar mensen die willen helpen met de activiteiten bij Rood-Wit. Wil je ons… Meer >
 
 
 
 
 
 






RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01
 

Terug naar boven