Overzicht activiteiten

Pietendisco 2017

Datum 24 nov 2017
Tijdstip 18:30 - 21:00 uur
Locatie Sportpark "De Gagelrijzen"
Adres Emmastraat 84-86, St. Willebrord
Pietendisco 2017

De jeugd activiteitencommissie van Rood- Wit organiseert dit jaar een Pieten Disco op vrijdag avond 24 november a.s. aanvang 18:30 begin disco 19:00 t/m 21:00 in kantine van Rood-Wit. Deze avond is voor onze jeugdleden en voor de (klein)kinderen van de senioren, leiders, trainers en vrijwilligers in de leeftijden van 0 tot 9 jaar.
 

Deze avond zal in ingevuld worden met een gezellige disco voor de kinderen en begeleid worden door een aantal zwarte pieten die de kinderen zullen vermaken. Als ouder/grootouder bent u natuurlijk ook van harte welkom. Aan het einde van deze avond zullen de pieten bij het naar huis gaan de cadeaus aan de kinderen uitreiken.
 

Wat moet ik doen:
 

Informatie voor Senioren, leiders, trainers en vrijwilligers:

Voor de organisatie en het inkopen van de cadeautjes wordt voor de (klein)kinderen van de senioren, leiders. trainers en vrijwilligers een bijdrage gevraagd van € 7,50 per kind. Voor de kinderen die lid zijn van Rood-Wit is geen bijdrage verschuldigd !!! Als u deze avond niet wilt missen graag het inschrijfformulier hier downloaden of ophalen in de kantine,  dan  invullen en samen met de € 7,50 bijdrage in envelop inleveren bij Toon de Jong in de kantine. 
 

Info voor de ouders van de Jeugdleden:
 

De kinderen die lid zijn van Rood-Wit en deze avond graag aanwezig willen zijn kunnen zich op geven door dit kenbaar te maken op de groepsapp, zo dat de trainer/ leider dit aan ons kan door geven. Voor de kinderen die lid zijn van Rood-Wit is geen bijdrage verschuldigd !!!
 

Broertje en zusjes van de jeugdleden zijn deze avond eveneens van harte welkom, alleen is het wegens organisatorische reden niet mogelijk dat deze op wat voor manier dan ook een cadeau mee naar huis krijgen.
 

Veder vragen wij jullie om u kind het Blauwe trainingstenue/ trainingspak aan te geven.
 

Om organisatorische reden is van belang dat wij voor 1 november a.s. weten hoeveel kinderen deze avond aanwezig zullen zijn en hoeveel cadeautjes er moeten gekocht worden.
 

Na 1 november worden er geen aanmeldingen meer aangenomen !!!
 

Wij hopen u alle te zien op deze gezellige avond!!!
 

Met vriendelijke groet, Jeugd activiteitencommissie

 

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307

Banknummer NL28RABO0148617034 - KVKnummer 40280063 - BTWnummer  NL002595072B01

Bekijk hier de privacyverklaring (AVG) van Rood-Wit W

Terug naar boven