Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
05-10-2014 14:30 Alliance 1 Rood-Wit 1 3-1

Rood-Wit verliest met 3-1

Ondanks het veel betere spel van Rood-Wit en 65% balbezit lukte het niet om dat te verzilveren.

De aftrap van Alliance is een schot op het doel van Rood-Wit maar onze keeper laat zich niet verrassen. We hebben veel balbezit en creƫren kansen. Maar na 25 minuten scoort Alliance de onverwachte 1-0.
Rood-Wit blijft hard werken en diep in de blessuretijd scoort Rene Sprangers de voortreffelijke en keiharde gelijmaker. Ruststand 1-1

Na de rust komt Alliance al na 2 minuten weer op voorsprong, 2-1. Rood-Wit blijft proberen om met snelle passes en hoger tempo het spel te bepalen. Dat lukt. Meerdere kansen op doel zijn het gevolg en onze spelers zijn vaak te vinden in de 16 van Alliance.

Helaas breekt Alliance ver in de tweede helft uit en benut 1 van de weinige kansen die ze hebben gehad. 3-1 en dat zou dan de eindstand worden.

Supporters van Alliance bevestigen dat het betere voetbal vandaag niet heeft gewonnen. Maar de punten tellen en daar gaat het om.

Volgende week speelt Rood-Wit thuis tegen SC Kruisland, aftrap om 14:30 uur.
Door: Martijn van de Kasteele , 05-10-2014 00:00

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307