Rood-Wit 6

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
21-09-2014 12:15 Beek Vooruit 8 Rood-Wit 6 5-0

Het ging iets beter ...

Na de eerste wedstrijd gauw vergeten te zijn een uitwedstrijd voor ons doen veel te laat (geen derde helft). We begonnen sterk met wat kleine kansjes maar in de 10e min een terechte penalty tegen Rood-Wit (handsbal) 1-0 we pakten toch het spel weer lekker op maar in de 20e een zuivere buitenspel situatie en ook terecht gevlagd maar de scheidsrechter laat doorgaan 2-0 dit was ook de rust stand. In de 55e min maakt Beek Vooruit de 3-0 hiervoor wordt wel de keeper in het 5 meter gebied aangevallen maar ook bij deze situatie fluit de scheidsrechter weer niet. In de 65 min weer een buitenspel situatie waar ook bij gevlagd wordt maar de scheidsrechter fluit weer niet en de 4-0 wordt gescoord even later ook nog de 5-0. Betreft spel ging het stukken beter met ook dank aan de jeugd spelers die het ook weer goed deden. Op naar de volgende thuis wedstrijd tegen Boeimeer.
Door: Ad Kas , 21-09-2014 00:00

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307