Rood-Wit W E1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
05-04-2014 09:45 BSC E1 Rood-Wit W E1 1-9

Weer monsterscore

Na de 12-1 overwinning vorige week op VVC'68, moest vandaag BSC eraan geloven. BSC (thuis gewonnen van Hoeven) bleek weinig tegenstand te kunnen bieden aan dit Rood-Wit. Na een uitstekende 1e helft stond het met rust al 1-5. 4x Sonny Heeren en 1x Daan waren de doelpunten makers. En na rust ging Rood-Wit rustig verder met prima voetbal. Weer was Sonny Heeren trefzeker (2x) en Sonny Priem en Tino scoorde beide ook 1x. Daan ontpopte zich deze wedstrijd als de koning van de assist. Wel 4 a 5x was hij betrokken bij een doelpunt. Maar het hele team verdiend de complimenten want er werd door iedereen prima gevoetbald. Als we dit niveau vast kunnen zullen maar heel weinig teams ons kunnen verslaan.
Door: Chris Martens , 05-04-2014 00:00

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307