Rood-Wit W E1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
03-05-2014 10:15 Hoeven E1 Rood-Wit W E1 3-1

Schot in eigen voet

De kampioen tegen de nummer twee. Een wedstrijd om te laten zien dat wij de terechte kampioen zijn. En voetballend deden we dat ook. De eerste helft waren onze jongens heer en meester. Een kansen regen volgde, maar slechts 1 doelpunt. En dat brak ons lelijk op de 2e helft. Nog steeds waren wij de (veel) betere ploeg, maar geklungel in de verdediging en het missen van kansen zorgde er voor dat Hoeven won. Ongelooflijk als je het spelbeeld zag. 4x stond een speler van Rood-Wit oog in oog met de keeper van Hoeven en 0x werd er gescoord. De lat en paal werden uitgeprobeerd maar geen doelpunt. Hoeven profiteerde van geklungel van de verdediging en een prachtig afstandschot zorgde voor de onverdiende overwinning die werd gevierd of ze kampioen waren geworden. Maar de kampioenen stonden in het Rood-Wit tricot en lieten zien voetballend Hoeven de baas te zijn. De nederlaag was onnodig maar het kampioenschap was al in de tas.
Door: Chris Martens , 03-05-2014 00:00

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307