Schijf 5
20-11-2016
5-0

Scheidsrechter:   Vianen, J.J.… (+1)
Na de jongens toegesproken te hebben dat als we vrij zijn zoals gewoonlijk ook gaan trainen maar dat dan ook de regeling geldt dat als je niet kunt ook netjes afmeld (voor vrijdag avond) maar ook zeker als je bij een ander elftal ingedeeld wordt je niet op zaterdag laat afmeld of je moet ziek zijn want dat veranderd natuurlijk alles dus bij niet op tijd afmelden volgende wedstrijd reserve.

Nu de wedstrijd het was een pittig partijtje maar daar is een derby voor de eerste helft heeft RW een paar mooie kansen gehad en dat waren 2 kansen van Swen die 2 keer op de lat schoot en ook nog een rommel duel in de 16 meter gebied maar de bal wilde er maar niet in ook Schijf had een paar kansjes maar daar bleef het ook bij in de eerste helft dus de ruststand was 0-0, na rust kwam RW op gang in de 55e min een mooie aanval en Jordy Heeren net in gekomen scoorde fraai de 1-0 hier door konden we lekker de druk op het doel van Schijf houden waardoor de verdediging een overtreding in het 16e meter gebied moesten maken om Jeffrey tegen te kunnen houden dus een penalty die gescoord werd door Jeffrey zelf 2-0 en nog geen 2 min. later een mooie uitval van Jeffrey die een mooie breedte pas geeft aan Wesly Kers en die scoort de 3-0 hierna werd de wedstrijd even wat harder omdat Schijf niet tevreden was over wat beslissingen van de grensjager en scheidsrechter maar dit werd netjes opgelost door de beide partijen ( na de wedstrijd niet want Schijf vond het niet belangrijk om nog in die kantine te komen wat ik als leider wel slap vind) maar niet getreurd het spel gaat verder en laat het nog ook in het voordeel zijn van RW want in de 75e min scoorde Jeffry met een mooie uitval de 4-0 en in de 85e min een uitgooibal wordt door gekopt door Wesly en wie anders als Jeffrey de goaltjes dief tikt de 5-0 in en dit was ook de eind stand jongens na begin van de wedstrijd het pittig gesprek van de leider ben ik weer blij dat iedereen weer alles positief ziet en dat dit zich omzet in een verdiende overwinning en proficiat op naar de volgende wedstrijd tegen Sprundel een derby wat altijd moeilijk is