The Gunners D1
05-12-2015
3-2

Scheidsrechter:   Vianen, J.J.
Zaterdag 5 december De Gunners komen op bezoek voor de 1e return match van het seizoen en tevens, de laatste competitiewestrijd van het jaar 2015. De ploeg zal het vandaag zonder Daan en Cas moeten doen. De Rood Witjes beginnen sterk, de ploeg toont initiatief en bij balverlies is men bereidt om een stapje extra voor elkaar te zetten. Het spel golft op en neer en ook De Gunners zijn duidelijk niet gekomen om vliegen te vangen. Het is Rood Wit wat niet geheel onverdiend op een 1-0 voorsprong komt. Een goede voorzet van Sandieno wordt knap binnengekopt door Tim. De bezoekers proberen de stand voor rust nog gelijk te trekken, ze zijn er 1 keer zelfs erg dicht bij maar de deklat voorkomt een gelijkmaker. De 2e helft wordt zoals de ploeg vaker overkomt te gemakzuchtig gestart en er is meer druk v/d tegenstrander. De Rood Witjes proberen een paar keer onder de druk uit te voetballen en met succes. Een overtreding in het 16 meter gebied wordt bestraft met een penalty. Stan neemt als aanvoerder zijn veranwoordelijkheid en scoort de 2e goal. De Bredsase formatie laat het kopje niet hangen en de bezoekers scoren heel snel de aansluitingstreffer. De Rood Witjes zijn op hun beurt ook niet van slag en uit een van de volgende aanvallen haalt de ploeg wederom een penalty als Tino in de 16 van achter wordt neergehaald. Stan laat het deze keer aan Senna over. Senna blijft koelbloedig en vergroot de marge. De 3-1 zou voldoende moeten zijn voor de overwinning, maar daar denken de bezoekers anders over en al zeer snel ligt de bal achter Jeremy en is de voorsprong weer minimaal. De resterende minuten wordt het nog erg spannend. In 1 van de laatste minuten wordt er voor een doeltrap gevlagd en een corner gegeven. Gelukkig bijft dit vroege pakjesavondkado onuitgepakt, want het had erg zuur geweest als er in plaats van de volle winst de punten verdeeld hadden moeten worden. Met deze wedstrijd sluiten de Rood Witjes een eerste wisselvallige seizoenshelft af met een resultaat zoals het die begonnen is en een plaats onderaan de middenmoot. Maar de ploegen ontlopen elkaar niet veel en de prijzen worden pas op het eind van de meet verdeeld, dus wie weet wat er nog mogelijk is.