Beek Vooruit D2
28-11-2015
0-2

Scheidsrechter:   Verstijlen, Ries
Op de laatste zaterdag van november, komt de rode lantaarndrager Beek Vooruit op bezoek. November 2015 mag dan de warmste novembermaand sinds 1944 zijn, vandaag waait er een guur gemeen windje over Sportpark De Gagelrijzen en zoals later blijkt zullen we v/d wedstrijd ook niet veel warmer worden. Vanaf de aftrap een gelijk opgaande wedstrijd, met een handje vol corners en een paar kansjes voor beide ploegen. Veel spectaculairs valt er over de 1e helft op ‘’1 knappe aanval na’’ niet te melden. Het is te hopen dat de Rood Witjes de 2e helft wat meer laten zien, de puntjes zijn nodig. Maar het niveau van de 2e helft is misschien nog slechter als dat van de 1e helft. De ploeg bouwt niet op, leidt vaak onnodig balverlies en verliest veel duels. Na een minuut of 10 in de 2e helft loopt de ploeg tegen een domper aan, als de gasten de openingstreffer maken. Vrij snel maken de Rood Witjes gelijk, alleen wordt de goal afgevlagd wegens buitenspel. Kort na ons enige echte aanvalsoffensief in de 2e helft, scoort de ploeg uit de Beek hun tweede. Als het dan voetballend niet wil lukken, dan zal de thuisploeg de mouwtjes op moeten stropen en zal er met strijdlust een puntje binnengehaald moeten worden. Maar het is juist Beek Vooruit dat de mouwen opstroopt en de ploeg is duidelijk niet van plan om de voorsprong nog te verspelen. Na het laatste fluitsignaal van een niet al te best optreden v/d thuisploeg, nemen de gasten de punten verdiend mee naar Prinsenbeek. Volgende week de 1e returnmatch van het seizoen, op bezoek komen De Gunners, de huidige nr 4. Laten we proberen de 2e competitiehelft net zo te starten, zoals we de competitie begonnen zijn, met goed voetbal en inzet, dan komt de rest vanzelf.

Succes Boys,

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307