Klundert D1
Rood-Wit D1
14-11-2015
0-0

Daags na de verschrikkelijke terroristische aanslagen in Parijs reizen onze jongens af naar Klundert voor een wedstrijd tegen de plaatselijke tricolores . Na 2 verliespartijen op rij wordt het weer eens tijd dat de ploeg puntjes haalt. Het eerste speldenprikje is van Rood Wit zijde, maar al snel krijgt de thuisploeg de buitenkans op een voorsprong. Een overtreding wordt bestraft met een penalty. Vanaf de stip wordt de bal tegen de paal geschoten, beduusd staan de 10 rood witjes te kijken hoe Klundert in de rebound de alerte Jeremy op hun weg vinden. Hierna worden de Rood Witjes sterker en krijgen het betere van het spel met meer druk naar voren, maar het blijft oppassen voor een counter v/d thuisploeg. Milan, Tino en Senna hebben de grootste kansen in de 1e helft, maar weten niet te scoren. Met een 0-0 ruststand wordt de warme kleedkamer opgezocht. Na rust wederom druk van Rood Wit. Senna schiet van dichtbij naast en even later ziet hij een goed schot knap gered worden door de Klundertse goalie. Uit een goede voorzet van Cas schiet Tim op de paal, later in de 2e helft is wederom de paal die de nr 11 van score belet. Senna test ook nog 1 keer het aluminium en Milan vindt 1 op 1 een uitstekende keeper op z’n weg. Het wil vandaag dus gewoon niet lukken, de ploeg heeft met vlagen goed gespeeld en gedomineerd, als alle kansen waren benut had er een ruime voorsprong van 3 of 4 ingezeten, iets wat dan geflatteerd was te noemen, maar we hebben ons eigen te kort gedaan door slechts met 1 punt naar huis te gaan. Volgende week kunnen we uitslapen er wordt dan pas om 15.00u afgetrapt in Breda, waar Groen Wit de tegenstander is, het zal een zware opgave worden de ploeg bezit immers de 2e plaats op de ranglijst, maar als we iets meer geluk hebben en effectiever met de kansen omgaan, gaat de thuisploeg de punten niet cadeau krijgen.