WDS'19 D1
07-11-2015
2-3

Scheidsrechter:   Vianen, J.J.
Met slechts 1 dagje rust in de benen staan de jongens weer aan de aftrap van een volgende 6 punten wedstrijd, WDS’19 komt op bezoek. De ploeg uit Breda staat 1 punt onder ons, dus de punten moeten in eigen huis blijven. Stan moeten we de komende wedstrijden missen, Senna is weer wat opgeknapt en kan aansluiten bij de groep. De beginfase is voor de bezoekers en het eerste ongevaarlijke schot komt van Bredase zijde. In de 5e minuut grijpt Mika met een correcte sliding goed in. Het eerste echte gevaar van Rood Wit zijde is gelijk doeltreffend. Een 1-2 op het middenveld, een steekpass van Daan en Tino die Justin aanspeelt en Justin die de thuisploeg knap op voorsprong brengt. Met deze 1-0 voorsprong worden de Rood Witjes sterker, ze zoeken het vijandelijk doelgebied. Een voorzet van Cas wordt door Tom op goal geschoten, ten koste van een hoekschop weten de bezoekers een doelpunt te voorkomen. De toegekende hoekschop wordt door Cas goed voorgebracht en Daan zorgt met een kopbal voor een verdubbeling van de voorsprong. Het lijkt appeltje eitje te worden, maar niets is minder waar, uit een penalty scoren de Bredanaars de aansluitingstreffer en kan er met een 2-1 voorsprong gerust worden. De eerste helft was rommelig, soms met hotsen knotsen voetbal maar het scoreverloop was goed en biedt perspectief. De 2e helft wordt zeer slecht begonnen, we staan gelijk onder druk en de eerste kans voor WDS is gelijk een doelpunt en dus de 2-2. Niet veel later scoort de ploeg de 2-3 en iets later bijna zelfs de 2-4. Hierna wat overtredingen over en weer en Justin moet na een overtreding geblesseerd het veld verlaten. Tim wordt gewisseld voor Senna en Cas keert terug voor de geblesseerde Zane. Met de wissels komt er iets meer gevaar en druk van Rood Witzijde, maar het ontbreekt aan de juiste eindpass. Er vallen geen goals meer en dus blijft de eindstand steken op 2-3. Een wedstrijd die zeker niet verloren had hoeven worden als het niveau van de eerste helft werd vastgehouden en de 2e helft sterker was gestard. Met dit 2e verlies in 1 week tijd staan we onder de middenmoot en zijn we een prooi aan het worden voor de laagst genoteerde ploegen, terwijl we met 2x winst weer naar boven hadden kunnen kijken, waar we kunnen zien dat Zundert de koploper is, Zundert heeft tot nu toe slechts 1 wedstrijd geen punten behaald en dat was op Sportpark De Gagelrijzen, dit zegt genoeg over de competitie iedereen kan van iedereen winnen. Zaterdag een uitwedstrijd naar Klundert, waar we vol aan de bak kunnen, want posities op de ranglijst zeggen niet zo veel.

Succes boys,

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307