20-09-2015
3-0

Scheidsrechter:   Liesker, C.G.M.
Dit was het zelfde elftal waar we vorige seizoen tegen speelde reden was dat daar nog maar 3 senioren elftallen zijn.
Door het natte veld waren er vervelende overtredingen daardoor was het een pittige wedstrijd vooral van Sab zijde waar Rood-Wit niet goed mee omging ( praten) en hier door een beetje uit het spel gespeeld wordt maar we konden goed stand houden tegen een goed spelende tegenstander en ook door een paar fraaie reddingen van op het laatstop getrommelde keeper ( en Jarige) Diego Rokx zo konden we de rust met 0-0 stand ingaan.
Helaas net na de rust een fraai afstand schot van de gevaarlijke spits van Sab die gelukkig voor ons de eerste helft reserve stond dit was wel een domper voor Rood-Wit maar hierna toch voor onze zijde een paar mooie kansen maar het wilde maar niet lukken en dan natuurlijk gaan de kopjes een beetje hangen en daar maakt de tegenstander gebruik van door in de 60e en de 85e te scoren en wordt de eindstand 3-0 als er met de kansen van Rood-Wit beter omgegaan werd dan zou een gelijk spel terecht geweest zijn maar helaas was dat niet zo hopen dat we volgende week elkaar weer op kunnen peppen voor de wedstrijd tegen Sprundel

Verslagen

RKSV Rood-Wit W - Sportpark De Gagelrijzen, Emmastraat 84-86, 4711 AV St. Willebrord - Tel. +31165384307